Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ağır gelir ben 2 yaşında emdigi için hala içmiyor su ile ver canım benimki tatlilarda alıyor artık sütlü çok verme derim hele inek sütü alıyorsan sutcuden onada karistir ağır olur çocuğa alerji olabilir bebek sütleri var hafif a101 felan satiliyo sekerli onları kullan o zaman suya gerek yok
Evet ağır gelir ben 2 yaşında emdigi için hala içmiyor su ile ver canım benimki tatlilarda alıyor artık sütlü çok verme derim hele inek sütü alıyorsan sutcuden onada karistir ağır olur çocuğa alerji olabilir bebek sütleri var hafif a101 felan satiliyo sekerli onları kullan o zaman suya gerek yok
Resmini attım kuzum bu sekerli oluyor çocuğa göre hazır siz yine az vermeye özen gösterin kabizlik yapiyor süt çünkü bide onunla uğraşma benimki emdigi için hala icmiyor 2 yaş 1 aylık doktor bırak içer dedi gece benimki memeye kalkar hala bunu içse keşke uyanmayacak