1 yaşında kızıma süt içirmelimiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeliss

Uzman Üye
Merhaba kızlar kızım 13 aylık sizce süt içirmeye başlamalı mıyım. Bazıları su ile karıştırıp vermemi söyledi sizce sizin fikirleriniz nedir?

Özge Topcu

Uzman Üye
Merhaba kızlar kızım 13 aylık sizce süt içirmeye başlamalı mıyım. Bazıları su ile karıştırıp vermemi söyledi sizce sizin fikirleriniz nedir?
Evet ağır gelir ben 2 yaşında emdigi için hala içmiyor su ile ver canım benimki tatlilarda alıyor artık sütlü çok verme derim hele inek sütü alıyorsan sutcuden onada karistir ağır olur çocuğa alerji olabilir bebek sütleri var hafif a101 felan satiliyo sekerli onları kullan o zaman suya gerek yok

Zeliss

Uzman Üye
Evet ağır gelir ben 2 yaşında emdigi için hala içmiyor su ile ver canım benimki tatlilarda alıyor artık sütlü çok verme derim hele inek sütü alıyorsan sutcuden onada karistir ağır olur çocuğa alerji olabilir bebek sütleri var hafif a101 felan satiliyo sekerli onları kullan o zaman suya gerek yok
Bu çocuk devam sütlerinden bahsediyorsunuz değilmi☺️

Özge Topcu

Uzman Üye
Evet üzerlerinde yaziyor yaşıyla birlikte 1 yaş diye şuan ismi aklıma gelmedi
Tamam sağolun markete gittiğim zaman hemen alıcam
Resmini attım kuzum bu sekerli oluyor çocuğa göre hazır siz yine az vermeye özen gösterin kabizlik yapiyor süt çünkü bide onunla uğraşma benimki emdigi için hala icmiyor 2 yaş 1 aylık doktor bırak içer dedi gece benimki memeye kalkar hala bunu içse keşke uyanmayacak

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220616-151652.png
    Screenshot_20220616-151652.png
    261.9 KB · Görüntüleme: 34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...