1 yaşında oğluma inek sütü verebilir miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Benim oğlum 1 yaşında. Henüz inek sütü vermedim. Emzirdiğim için gecede çok uyanıyor. Ne yapmalıyım? İnek sütü de verebilir miyim? Çünkü okuduğum çoğu yerde 2 yaşına kadar inek sütü önermiyorlar. Ama yoğurt, peynir, ayran gibi süt ürünleri tüketiyor. Sütü neden içemesin. İyice kaynatıp inek sütü verilir mi sizce?

Seval

Yeni Üye
1 yaşın da olduğuna göre verebilirsin hatta içine bebe bisküvi de katarsan daha güzel olur

• Beğen
Reactions: SEA
H

Hülya

Ziyaretçi
Bu yaş aralığında inek sütü pek verilmiyor. Çünkü dikkat ediyorum bu yaş grubu mamalarda bile içinde süt yok.

Miray

Yeni Üye
1 yaşında olduğu için başlayabilirsiniz ama bi kaç gün deneyin alerji yapacak olursa biraz daha beklemenizi tavsiye ederim

Aynur

Yeni Üye
Vallahi benimki 9 aylıktı ben verdim anne sütünden kesince verdiydim hatta kilo almaya o dönemde başladı 1 yaşını geçince şeker yerine bal veya pekmez katardım

ozenkcglu

Üye
Ben de oğluma 1 yaşından itibaren süt vermeye başladım bebe bisküvisiyle ama bisküvi verdiğime pişman oldum çünkü sürekli onu içmek istedi yemek yememeye başladı zorla bıraktırdım. Şimdi 2 yaşında her aksam uyumadan ballı cevizli sütünü icer yemesi de iyi çok şükür

hatiic

Aktif Üye
Tabiki verebilirsiniz. Bir uasindaki çocuk hemen hemen herşeyi yiyip içebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...