3 Aylık İğneler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
Bebeğim 9 aylık. Şimdiye kadar 3 aylık iğnelerle korundum fakat hiç adet olmadım. İğneyi bırakalı 1 ay oldu adet olmadım hamile değilim. Acaba ne zaman adet görürüm? Rahatsız olmaya başladım karnım resmen şişti, sırtım filan ağırıyor.
Bu iğneyi bırakanlar ne zaman adet olurlar?

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bende bu iğneden kullandım ama tek 1ay. Vurdum dığer ay kullanmadim ben'dede tam tersi oldu 3 ay dan fazla kanamam oldu doktora gittim bırkmalısın dedi doktorum ben çok önermiyorum bu iğneyi dedi

eslem

Yeni Üye
ben 1 aylık yaptırmıstım ama sonra yapmadım cok düzensiz oluyor adet

Moderatörün son düzenlenenleri:

Brown

Yeni Üye
Ben de bu iğne konusunu sağlık ocağında ki hemşireyle konuştum bu tarz düzensizlikler yaptığı için iğneyi önermedi onun yerine spiral önerdi

Tubaomer

Üye
Bende bu iğneler ve doğum kontrol hapı kullanınca yeni bir çocuk düşününce yani biraz zor olabiliyorlar mış diye duydum doğruluk ne kadardır bilemiyorum daha

Brown

Yeni Üye
Bana hemşire sadece düzensizlik yapar dedi doğurganlığı azaltır mı bilemem haplar kilo alımına hormon bozukluğuna neden olduğu için önermiyor

Aslinaz

Aktif Üye
Bende 3 aylik igneye basladigimdan beri 1 ay adet oldum 1 ay olmuyorum oyle oyle gidiyo ve 5 gun suren adetim 2 gun suruyo 3 aylik ignelerde testesteron hormonu var oyuzden sanirim

Sinsirella

Üye
Tam olarakta benimde böyle, hic adet olmuyorum. Ve heryerim agriyor. Bırakmayı düşünüyorum bende.
Biraktiktan sonra spiral dusunuyorum fakat ister istemez korkuyorum. Ne yapmaliyim bilmem

ozlemm

Aktif Üye
ben kullanmadım ama annem kullanmıştı annemde çok fazla kanama olmuştu kullandığıu zamanlar kişiden kişiye göre değişiyor yan etkileri farklı bir yöntemle korunabilirsin canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...