farmasi den diş macunu alabilirsiniz
Y YASEL Aktif Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 22 Haziran 2022 #13 Çocuklar için diş macunu oral b çok tavsiye ediliyor
M Mervealan Aktif Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2022 #14 Bilgim yok ama eczaneye sorarak bilgi alabilirsin en doğrusunu soyleyeceklerdir
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 1 Temmuz 2022 #15 Colgate nin var çilekli olanını kullanıyorum hemen hemen bütün marketlerde var
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #16 Homm un orgsnik diş macunu var ben çok memnun kaldım onu deneyebilirsiniz
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2022 #17 Mieyar' Alıntı: 3 yaşındaki çocuğun dişlerini fircalamak için diş macunu önerir misiniz Genişletmek için tıkla ... Ismini bilmiyorum ama çocuk mağazalarında var dış macunu yaş guruplarına gore
Mieyar' Alıntı: 3 yaşındaki çocuğun dişlerini fircalamak için diş macunu önerir misiniz Genişletmek için tıkla ... Ismini bilmiyorum ama çocuk mağazalarında var dış macunu yaş guruplarına gore
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #18 Zeliss' Alıntı: Çok iyi araştır canım bir sürü marka var sağlıklı içerikleri olmasına dikkat et dişlerini maf etmesin sonra Genişletmek için tıkla ... Evet kimyasal da olmaması lazım en güzeli organik sertifikalı ürünler
Zeliss' Alıntı: Çok iyi araştır canım bir sürü marka var sağlıklı içerikleri olmasına dikkat et dişlerini maf etmesin sonra Genişletmek için tıkla ... Evet kimyasal da olmaması lazım en güzeli organik sertifikalı ürünler