Arkadaşlar 30 günlük bebeğim emerken titriyor sizce neden oluyor
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar 30 günlük bebeğim emerken titriyor sizce neden oluyor
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #2 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar 30 günlük bebeğim emerken titriyor sizce neden oluyor Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok canım ya
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar 30 günlük bebeğim emerken titriyor sizce neden oluyor Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok canım ya
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #3 Hiç bir fikrim yok maalesef bu konuda inşallah kötü bir şey değildir
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #4 Arzu Güçlü' Alıntı: Hiç bir fikrim yok maalesef bu konuda inşallah kötü bir şey değildir Genişletmek için tıkla ... Aynen değildir
Arzu Güçlü' Alıntı: Hiç bir fikrim yok maalesef bu konuda inşallah kötü bir şey değildir Genişletmek için tıkla ... Aynen değildir
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #5 Bı doktora gitmeli sin bence en azından kafan rahat olsun
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #6 Arzu Güçlü' Alıntı: Hiç bir fikrim yok maalesef bu konuda inşallah kötü bir şey değildir Genişletmek için tıkla ... biraz araştırdım şimdide refleks olarak olurmuş sürekli olursa kötü olurmuş
Arzu Güçlü' Alıntı: Hiç bir fikrim yok maalesef bu konuda inşallah kötü bir şey değildir Genişletmek için tıkla ... biraz araştırdım şimdide refleks olarak olurmuş sürekli olursa kötü olurmuş
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #7 Aysima12' Alıntı: biraz araştırdım şimdide refleks olarak olurmuş sürekli olursa kötü olurmuş Genişletmek için tıkla ... Doktora gitmekte fayda var
Aysima12' Alıntı: biraz araştırdım şimdide refleks olarak olurmuş sürekli olursa kötü olurmuş Genişletmek için tıkla ... Doktora gitmekte fayda var
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #8 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar 30 günlük bebeğim emerken titriyor sizce neden oluyor Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın güzel günlerde buyut acaba yutkunurken mi bir sorun yasıyo yada tık falan mi var dogustan
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar 30 günlük bebeğim emerken titriyor sizce neden oluyor Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın güzel günlerde buyut acaba yutkunurken mi bir sorun yasıyo yada tık falan mi var dogustan
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #9 Aslı sağır' Alıntı: Allah bağışlasın güzel günlerde buyut acaba yutkunurken mi bir sorun yasıyo yada tık falan mi var dogustan Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim zmanla geçer dediler ama bilmiyorum iste
Aslı sağır' Alıntı: Allah bağışlasın güzel günlerde buyut acaba yutkunurken mi bir sorun yasıyo yada tık falan mi var dogustan Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim zmanla geçer dediler ama bilmiyorum iste
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #10 Aysima12' Alıntı: Teşekkür ederim zmanla geçer dediler ama bilmiyorum iste Genişletmek için tıkla ... Gecer allahın izniyle sen yüreğini rahat tut
Aysima12' Alıntı: Teşekkür ederim zmanla geçer dediler ama bilmiyorum iste Genişletmek için tıkla ... Gecer allahın izniyle sen yüreğini rahat tut