35 Haftalık Bebek 37 Haftalık Görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
35 haftalık hamileyim, bebeğim 37 haftalık görünüyor. Doğum bu durumda hangi haftaya göre olur? İlk doğumum ve normal doğum yapacağım inşallah ondan mı kaynaklanıyor hangisine göre hesaplamalıyım?

Tubaomer

Üye
35 haftalık hamileyim, bebeğim 37 haftalık görünüyor. Doğum bu durumda hangi haftaya göre olur? İlk doğumum ve normal doğum yapacağım inşallah ondan mı kaynaklanıyor hangisine göre hesaplamalıyım?
35 haftadan hesaplayın siz 2 hafta gelişimi önde gidiyor benimde öyleydi 40+2 de doğum oldu benim sezaryen ile

Brown

Yeni Üye
Doğum sizin son adet tarihinize göre hesaplanır.Ve sizin gidişatınıza göre doğum günü belirlenir

Ozge567

Aktif Üye
Bilgisayar en son adet tarihine göre hesaplar dogum da Doktor 38 haftalıkken bi durum yoksa sezaryana alır 38den sonra ise ben normal doğum yaptım catinin açıklığına bakar o şekilde eğer çatıda açıklık yoksa 41 haftaya kadar bekler ama çocuk büyüdü için kontrol sıklaşır kaka sini yemesin yada kordona bakarlar risk almama için sezaryan uygulayabilirler ama son zamandaysn bol bol merdiven yürüyüş yap otur kalk eğer cati önemli dedim gibi hesap içinde kilosuysa değişe biliyo benimkide 2hafta öndeydi ama erken aşağı indi :) ne kadr hesaplarsan hesaplar evdeki hesap çarşıya uymaz geldimi anlamazsın bile eşim yarışım yapılacak bavulu getirim mi diyodu saskinliktan:) ansızın gelir rabbim sağlıkla almanı nasip etsin

Son düzenleme:

Aslinaz

Aktif Üye
Hamileligimde benim bebegime de 2 hafta önde iri bebek demisti doktorum ama 2.400 doğdu doguma yakin bi zaman haftasi değişiklik gösterebilir ya tam haftasini yakalar yada 2 hafta ileri yada geri yapabilir normaldir.

Adileanne

Üye
Sorun olmaz tatlım oluyor böyle 2 hafta önde 2 hafta geride bu tamamen gelişim ile alakalı yada hamile kaldığın tarihi tam biliyorsundur

Obelyag

Üye
Benim oğlumda 2 hafta önden gidiyordu kuzum 4.100 gram doğdu sorun olmaz merak etme ☺️

ozlemm

Aktif Üye
ultrasondan kaynaklı oluyor böyke şeyler sen kendi hesabını yap senin hesabın doğru çıkar tatlım

Ailem

Yeni Üye
35 ten hesaplanmalı benimde geriden geliyordu ama hep son adet tarihini baz alırdı doktor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...