4 aylık bebek kaç cc mama yer?

• Konuyu başlatan Hilal İnci
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 508
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

Hilal İnci

Ziyaretçi
Merhaba herkese, bebeğime mama veriyorum ancak aklıma takılan bazı sorular var. Örneğin 4 aylık bebek kaç cc mama yer? Çünkü fazla mama vermenin zararı olabileceği söyleniyor. E az vererek onun aç kalmasını da istemiyorum. Özellikle bebeğini mama ile büyütenlere sormak istiyorum kaç cc mama içer?

Ayrıca bu markadan markaya farklılık gösterir mi yoksa genelde aynı mıdır yardımcı olursanız sevinirim.

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
Bu konuya doğrudan cc olarak değil de başka bir kaynakta yazdığı üzere aktarmak isterim:

4 aylık bebek mama ile beslenirken günde 6 kez olmak üzere 118-178 ml şeklinde olacak şekilde beslenmesi uygun görülmüştür. (prima.com.tr) Daha küçük bebeklerinde daha az olmak üzere daha sık beslenmesi de uygun bulunan bir beslenme şeklidir.

gmztnncc

Aktif Üye
Katı gıdalara geçiş bu miktarı değiştirebilir. Genelde tecrübeye dayanarak annelerin bildirdikleri 4 aylık bebeklerinin 2,5- 4 saatte bir acıktıkları ve iki buçuk- dört saatte bir anne sütü emdikleri yönündedir.

Asel kuşumm❤️

Uzman Üye
Merhaba herkese, bebeğime mama veriyorum ancak aklıma takılan bazı sorular var. Örneğin 4 aylık bebek kaç cc mama yer? Çünkü fazla mama vermenin zararı olabileceği söyleniyor. E az vererek onun aç kalmasını da istemiyorum. Özellikle bebeğini mama ile büyütenlere sormak istiyorum kaç cc mama içer?

Ayrıca bu markadan markaya farklılık gösterir mi yoksa genelde aynı mıdır yardımcı olursanız sevinirim.
Önemli konular doktoruna danışmalısın

Baharyn

Uzman Üye
Tek seferde 200 ml biberonu bitiriyordu benim oğlum ama sütüm çok azdı doymuyordu zaten 5 aylıkken de kesilmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...