5 Yaşında Kız Çocuğu Siniri ve İnadı

• Konuyu başlatan Selin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 816
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selin

Yeni Üye
Benim kızım 5 yaşında çok inatçı ve sinirli bir kız oldu. Sizin çocuklarınız da var mı böyle bir şey? Anneler yardımınıza ihtiyacım var. Önüne geçemiyorum kızımın

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Daha önce bir arkadaşımız da çocuğunda hırçın davranışlar sergilediğini dile getirmişti. Orada da faydalı bilgiler mevcut. inceleyebilirsiniz.

Sedaca

Aktif Üye
Arkadaşlar bu konuda bana kızmayın lütfen ama hiç bir çocuk hırçın yada öfkeli doğmaz şöyle ki yaşam tarzınız ve onlara yaklaşımımız onları hırçınlaştırır peki nasıl? Şöyle ki karşınızdakinin sadece çocuk değil bir birey olduğunu unutmayın lütfen ve konuşurken dinlenmeyen her birey hırçınlaşır öfkelenir empati kurun ve asla amaan çocuk işte boşver demeyin ve mantıklı cevaplar verin. Bu onların hem sorumluluk duygusunu geliştirecek hemde hırçın bir birey olmalarını önler. Unutmayın her çocuk üç yaşına kadar duyarak gözlemleyerek kişilik oturtur..

Dilara

Uzman Üye
Ben ne zaman sınırlı oldum ne zaman canım sıkkın o zaman benim kızımda hırçınlasiyor biraz da anneden kaynaklı

Lale3527

Yeni Üye
O yasta ki cocuklarda oluyor ama gun iceeisinde yasadiklarine ve aile ortaminda bagli olabilir

melisa01

Yeni Üye
Kendini tanıma döneminde olduğu için öfkesinide sevincinide kontrol edemiyor bence çok normal bu yaşta..

Bu yaşlarda oluyo adınada 5 yaş sendromu diyorlar dikkat edin güne nasıl başlarsa gün boyu öyle devam ediyor o durumda onu kendi haline bırakın ilgilenmeyin onun amacı dikkat çekmek bi süre sonra vazgeçiyo

Lovemam

Yeni Üye
5 yaş atağı baya zorluyor insanı oyun gruplarına katılın diycem ama ortalığın hali malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...