Adetten 10 gün sonra kanama neden olur?

• Konuyu başlatan Hisarlı
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 530
H

Hisarlı

Ziyaretçi
Adetim çoktan geçti diye biliyorum yaklaşık bi hafta 10 gün oldu? Ama bugün kanam olduğunu gördüm adet kanamasına benziyor diyemem zaten olsa anlardım. Ayrıca adetim de geçti zaten. Merak ettim adetten 10 gün sonra kanama neden olur bilgisi olan var mı? Ne olabilir sebebi? Ben biraz araştırdım adetten 10 gün sonra kanama hormona bağlı olabilir diye yazıyor. Ne yapacağımı bilemedim sizce bir tehlike arz eder mi?

Ecece

Aktif Üye
bazen adet öncesi kahverengi akıntı ve kasık ağrısı oluşabilir. sizde de bu şekilde mi ağrı da yapıyor mu belki de bu sonraki adetinden önce oluşan lekelenmeler olmasın?

Leman

Üye
Bunlar adetten sonra gelen ara kanamalar olabilir. adetten sonra ara kanama neden olur derseniz çok farklı nedenleri olabilir ama bazen kalan kanın atması için olabilir diye düşünüyorum.

Dilara

Uzman Üye
Hamile olabilirsiniz bu kahverengi akinti tarzindaysa eger yerlesme kanamasi olabilir

asyam

Aktif Üye
yerlesme kanamasi olabilir, benimde olmustu ve hamileydim,yerlesme kanamasiymis doktora gorunmenizde fayda var

Evli iseniz hamilelik olabilir ve yerleşme kanaması olabilir yada hormon ilaçları kullanıyorsanız oda düzensizlik ara kanaması normal doğum kontrol ilacı vs