Agiz dis sağlığına dikkat eder misiniz

Sevda çalı

Uzman Üye
Bazı kişilerin diş minesi çok hassas oluyor genetik durum olduğunu doktor söyledi böyle kişilerin dişleri çok çabuk çürüyor

Ayten

Aktif Üye
Surekli fis eti kanaması veya sürekli dış taşının olmasının altında neler yatıyor sizce düzgün dış bakımı yapılmaması genetik mi
Günde 2kere 3dakika fırçalamak gerektiğini söylemişti diş doktoru kanama olsa bile devam edin zamanla kanama olmayacak. Diş etinizde kanama varsa adaçayıyla gargara yapın iyi gelecektir

Surekli fis eti kanaması veya sürekli dış taşının olmasının altında neler yatıyor sizce düzgün dış bakımı yapılmaması genetik mi
Emzirme diş konusunda çok önemli bir nokta. Ne kadar isterse emzirin . Anne sütü az alan bebek dişleri tez çürüyor. Zayıf bir ağız yapısına sahip oluyor. Bizzat kendim yaşıyorum doktorum öyle söyledi. Yetişkin için sensodyn naneli çok iyi geliyor düzenli kullanimda

Aysima12

Uzman Üye
Ne kadar dikkat edip fircalasakta d vitamini eksikliği varsa o dişler çürüyor tabi birde genetik etkiler var

Aslı sağır

Uzman Üye
Ben çok dikkat ediyorum ama benim on dişlerin şekil olarak kötüydü kaplama yaptırdım o gün bugündür hep o dıslerım agırır ama diğer dişlerin maşallah çok ıyı