Merhaba bebek gibi pürüzsüz bir cilt için öneriniz var mı arkadaşlar aloavera yüzümde alerji yaptı.
Gamzebayarr Yeni Üye Yaş 23 Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2020 #1 Merhaba bebek gibi pürüzsüz bir cilt için öneriniz var mı arkadaşlar aloavera yüzümde alerji yaptı.
L Leman Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2020 #2 Aloeaverayı direk bitki olarak evde yetiştirip kullanın faydası olabilir. Belki o tür ürünler kullandığınız İçin kimyasal dokunmuştur
Aloeaverayı direk bitki olarak evde yetiştirip kullanın faydası olabilir. Belki o tür ürünler kullandığınız İçin kimyasal dokunmuştur
Gamzebayarr Yeni Üye Yaş 23 Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2020 #3 Olabilir canım yüzüm çok kötü oldu kaşınmaya kızarmaya başladı tövbe ettim
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2020 #4 Yaş mayaya cok az süt kat kremden biraz daha katı olsun yüzüne sür kuruyana kadar beklet yika bebek gibi olur cildin
Yaş mayaya cok az süt kat kremden biraz daha katı olsun yüzüne sür kuruyana kadar beklet yika bebek gibi olur cildin
E Ecece Aktif Üye 31 Aralık 2020 #5 Sanırım en iyi yolu temiz olmak. Temiz cilt her zaman hava alır yağlardan arınır
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2020 #6 Bol bol sabunla yika yüzünü cok faydasi oluyor
Gamzebayarr Yeni Üye Yaş 23 Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2020 #7 Yüz temizleme jeli kullanıyorum her sabah sabunla yıkıyorum cildimi kuru olduğu için burnumun derisi soyuluyor
Yüz temizleme jeli kullanıyorum her sabah sabunla yıkıyorum cildimi kuru olduğu için burnumun derisi soyuluyor
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2020 #8 Gamzebayarr' Alıntı: Yüz temizleme jeli kullanıyorum her sabah sabunla yıkıyorum cildimi kuru olduğu için burnumun derisi soyuluyor Genişletmek için tıkla ... Bende de ayni sorun var nemlendirici kullan güneş kremikullaniyor musun
Gamzebayarr' Alıntı: Yüz temizleme jeli kullanıyorum her sabah sabunla yıkıyorum cildimi kuru olduğu için burnumun derisi soyuluyor Genişletmek için tıkla ... Bende de ayni sorun var nemlendirici kullan güneş kremikullaniyor musun
Gamzebayarr Yeni Üye Yaş 23 Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2020 #9 Yok hiç güneş kremi kullanmadım nemlendiricinin de hiç iyisini bulamadım sivilce yapıyor
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2020 #10 Gamzebayarr' Alıntı: Yok hiç güneş kremi kullanmadım nemlendiricinin de hiç iyisini bulamadım sivilce yapıyor Genişletmek için tıkla ... Nemlendirici yerine güneş kremi al en iyisinden eczaneden ve yaz kış kullan bana doktorum öyle söyledi
Gamzebayarr' Alıntı: Yok hiç güneş kremi kullanmadım nemlendiricinin de hiç iyisini bulamadım sivilce yapıyor Genişletmek için tıkla ... Nemlendirici yerine güneş kremi al en iyisinden eczaneden ve yaz kış kullan bana doktorum öyle söyledi