Anne Karnında Bebeğin Çok Hareketli Olmasının Sebepleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
Bir çok kişi bebeklerini daha anne karnındayken merak etmeye başlar. Bebeklerinin her hareketi onlara mutluluk ve huzur verir. Ama bazı bebekler anne karnında çok hareketli davranışlar sergilerken, bazıları pek hareket etmeden durur. Bu durumun bir çok sebepleri olabilir. Bu annenin karın yapısına ve bebeğin hareket sebebine göre değişiklik gösterir. Bazı bebekler çok hareketliyken, bazılarının çok az hareketli olması veya hareketsiz durmasının sebepleri neler olabilir? Bu hareketleri ultorasyon cihazında daha net görebilirken, yeterince hareket etmesi halinde anne karnında da hissedebilirsiniz. Hatta tekme atması ve dönmesi gibi eylemleri de fark edebilmek mümkün.
Hareket etmesi için özel bir şey gerekir mi ya da daha anne karnındayken hareketli olan bebek büyüyünce de yaramaz olur diyebilir miyiz?

Hicret

Yeni Üye
Benim oglum hareketli bir bebekti karnimdayken. Suandada hareketli dogdugundan beri

Ecece

Aktif Üye
Anne karnında rahat hareket edebiliyorsa yani yeterli alan varsa mümkün diye biliyorum. Bazı anne karınları dar olduğu zaman hareket alanı da dardır bence onla alakalı

Eymen

Yeni Üye
Hareketlerini daha net anlamak için özellikle 7 aydan sonra sessiz bi ortamda uzanıp beklemek Mozart dinletmek ve çikolata yemek faydalı oluyor

bLeckTea

Aktif Üye
bebekten bebege degisiyor benim kizi anne karninda cok hareketli idi dogdy sakin ve uslu bir bebek simdilik

Obelyag

Üye
Ooo sormayın arkadaşlar 3 çocuk dünyaya getirdim 3 ü de 9 ay maşallah hiç durmazlardı hala da öyleler 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...