Anne Olunca Anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bir çoğumuz bazı şeylerin anne olduktan sonra farkına vardık. Bir çok yeni şey öğrendik. Anneliğin bana yüklediği sorumluluk başta olmak üzere say say bitiremediğim şeylerin çoğunu ben anne olunca anladım. Çocuk sevgisinin güzelliğini, dünyanın daha yaşamaya değer bir yer olduğunu, kendimizin dışında birisi için de bir şeyler yapmanın tadını... Dediğim gibi say say bitiremem anne olduktan sonraki öğrendiklerimi.

Bu konuda da sizlerin anne olduktan sonra öğrendim, anladım dediğiniz şeyleri merak ediyorum.

Mesela ben güzeli, evlat kokusunun bu kadar güzel olduğunu anne olunca anladım ya siz?

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ben anne olunca anladım ki hayata hiçbirşey anne gibi değil çünkü anneler kendinlerinden çok evlatalarını düşünür ona bişe gelmesin bana gelsin bende annemin kıymetini çok iyi anladım. anneler bizim başımız taçıdır allahım annlerimizi başımzdan eksik etmesin inş .

Moderatörün son düzenlenenleri:

Tubaomer

Üye
Anne olmak gerçekten anlatılamaz yaşanılır biz ne kadar desek de anne olmayana kadar anlayamıyoruz çok şükür rabbim böyle güzel duyguyu yaşattirdigi için

Ozge567

Aktif Üye
Anne olunca şefkati merhameti anne yüreginin nasıl titrediğini ince düşünmeyi öğrendim kafam basmıyo dedim herseye kafamın alabildiğini öğrendim evladım olunca kısaca annemin beni azallasada iyiliğimi istediğini ögrendim anne olunca

Sinsirella

Üye
Dönüm noktam oldu annelik.. Okadar güzel bir duyguymuski.. Tamamen degistim.. Annelerin dediği anne olunca anlarsini gerçekten anliyorum.
Biryerde bi yazi okumustum :

Bebegim dogdugunda herkes bebegimin peşinden gitti, kapida islak gözlerle beni bekleyen sadece annem vardi, iste ozaman anladim anneliği..
Hala cok duygulandırir bu yazi beni.

Obelyag

Üye
Anne olunca anladım annemin neler yaşadığını. Anne olunca yaşama sebebim daha fazla arttı ☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...