Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sevgili anneler çocuklarınızı yetiştirirken hangi kitaplardan yardım aldınız? herkes okuduğu gelişim kitaplarını yazsın birbirimize fikir vermiş olalım 👍💪🏼
Ben de çok seviyorum kitap okumayı çocuklarla ilgilenmekten bir süredir okuyamıyordum ama şimdi “çocuklarla nasıl ilgilenirim” diye okumaya başladım Gerçekten yeni nesil bizim elimizde
Merhaba sevgili anneler çocuklarınızı yetiştirirken hangi kitaplardan yardım aldınız? herkes okuduğu gelişim kitaplarını yazsın birbirimize fikir vermiş olalım 👍💪🏼
😂😂😂😂😂 ah ya işte hayatın içinden gerçek bir yaşanmışlık. Ben de çocukları yeni kreşe yazdırdım yarım gün gidecekler o yatım günün heyecanı ile bu konuyu açtım 😂😂😂