Aranızda Markette Çalışan Var Mı

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Canım ben babamın dükkanında çalıştım. Zordu o da bizim dükkan olmasına rağmen şu durumda hiç çalışma düşnme canım virüs bittikten sonra düşüne bilirsin

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
En yorucu yerler valla marketler. Kaldırması indirmesi mal dizmesi, deposu bana oraya alışverişe gidince bile yorucu geliyor. Kasiyer olarak desen hesabı kitabı parası daha bilgi istiyor bence

Dilara

Uzman Üye
En yorucu yerler valla marketler. Kaldırması indirmesi mal dizmesi, deposu bana oraya alışverişe gidince bile yorucu geliyor. Kasiyer olarak desen hesabı kitabı parası daha bilgi istiyor bence
Eveet ya haklısın ne bileyim hep markette çalışmak isterim ama zorluğunu görürsem vazgeçerim belki

Durudamla

Aktif Üye
Kadın için markette çalışmak gerçekten zor 2 gün çalışmıştım arkadaşımın yerine aşırı yorucu

Lovemam

Yeni Üye
19 yaşında birgün markette çalışmıştım halk günüymüş akşam eve gelince yemek bile yemeden uyuya kalmıştım gece 4 de uyanıp süt içtim sabah 11 kendime geldim şuan 32 yaşındayım dün gibi hatırlarım 😊

bLeckTea

Aktif Üye
en yorucu yerler marketler . birde gratis watsons gbi yerler acayip yorucu bende çalıştım aksam eve gelene kdr pertim cikiyordu