Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım ben babamın dükkanında çalıştım. Zordu o da bizim dükkan olmasına rağmen şu durumda hiç çalışma düşnme canım virüs bittikten sonra düşüne bilirsin
Yoruculugu da önemli tabiki
Ben hep market geçiriyorum icimden yani kalbimde hep bir market işi var neden bilmiyorum nasıl giriliyor hiç bir bilgim yok
En yorucu yerler valla marketler. Kaldırması indirmesi mal dizmesi, deposu bana oraya alışverişe gidince bile yorucu geliyor. Kasiyer olarak desen hesabı kitabı parası daha bilgi istiyor bence
En yorucu yerler valla marketler. Kaldırması indirmesi mal dizmesi, deposu bana oraya alışverişe gidince bile yorucu geliyor. Kasiyer olarak desen hesabı kitabı parası daha bilgi istiyor bence
19 yaşında birgün markette çalışmıştım halk günüymüş akşam eve gelince yemek bile yemeden uyuya kalmıştım gece 4 de uyanıp süt içtim sabah 11 kendime geldim şuan 32 yaşındayım dün gibi hatırlarım 😊