Artık Bir İşim Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adileanne

Üye
Arkadaşlar bir firma ile çalışmaya başladım çocuklarımın ihtiyacını karşılayabilmek için sosyal medya üzerinden ürünlerini satıyorum. Eğer bana destek olursanız çok sevinirim sayfamı takip edin siz yada çevreniz beğenip alabilirde uygun ve kaliteli adresim https://instagram.com/lady_milla

Lütfen dua edinn bana ben 13 sene büyük zorluklar içinden çıktım bu bana büyük umut olacak adresimi arkadaşlarınız ile de paylaşırsanız çokk mutlu olurum🙏🤲🤗 bu arada teseddür giyim instegram hesabim bu arada

• Beğen
Reactions: SEA

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Önce tebrikler, annelerin çalışması gerçekten zor hele ki henüz yeni anneyse. Ama yavruları için mecbur bir şeyler yapmak zorunda olunca insan her şeyi yapar. İyi kazançlarınız olur umarım bizlerde elimizden geldiğince destek oluruz.

Adileanne

Üye
Önce tebrikler, annelerin çalışması gerçekten zor hele ki henüz yeni anneyse. Ama yavruları için mecbur bir şeyler yapmak zorunda olunca insan her şeyi yapar. İyi kazançlarınız olur umarım bizlerde elimizden geldiğince destek oluruz.
Çokkk çokk teşekkür ederim güzel sözlerin ve dileklerin için bir kadın şartlarına göre dik ve ayaklarının üstünde durmalı bunu geç oldu ama öğrendim ve şuan evlatlarım için bir savaşım var Allahın izniyle rabbim bütün kadın ve annelerimize güç kuvvet versin❤️❤️❤️❤️😍😘🤲🤲

Canım o hesap instegram hesabım

Aslinaz

Aktif Üye
Hemen takip edip destek oluyorum tesettürlü arkadaslarimida sayfani gösteririm :) Tebrikler simdiden Allah tamamina erdirsin insallah 💕

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...