Aşılama sonrası duphaston kullananlar varmı yan etkileri neler
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #1 Aşılama sonrası duphaston kullananlar varmı yan etkileri neler
2 2 prens annesi👼🏼👼🏼 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #2 Aysima12' Alıntı: Aşılama sonrası duphaston kullananlar varmı yan etkileri neler Genişletmek için tıkla ... Hiç bi bilgim yok maalesef
Aysima12' Alıntı: Aşılama sonrası duphaston kullananlar varmı yan etkileri neler Genişletmek için tıkla ... Hiç bi bilgim yok maalesef
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #3 Aysima12' Alıntı: Aşılama sonrası duphaston kullananlar varmı yan etkileri neler Genişletmek için tıkla ... Ben aşılama olmadım ama duphaston kullandim
Aysima12' Alıntı: Aşılama sonrası duphaston kullananlar varmı yan etkileri neler Genişletmek için tıkla ... Ben aşılama olmadım ama duphaston kullandim
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #4 Aysima12' Alıntı: Aşılama sonrası duphaston kullananlar varmı yan etkileri neler Genişletmek için tıkla ... Tansiyon yükselmesi ve ter yapıyomuş amcam soyledı
Aysima12' Alıntı: Aşılama sonrası duphaston kullananlar varmı yan etkileri neler Genişletmek için tıkla ... Tansiyon yükselmesi ve ter yapıyomuş amcam soyledı
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #5 Aslı sağır' Alıntı: Tansiyon yükselmesi ve ter yapıyomuş amcam soyledı Genişletmek için tıkla ... Hadi ya riskli bir ilaç ozaman yan etkisi sıkıntıli
Aslı sağır' Alıntı: Tansiyon yükselmesi ve ter yapıyomuş amcam soyledı Genişletmek için tıkla ... Hadi ya riskli bir ilaç ozaman yan etkisi sıkıntıli
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #6 Aysima12' Alıntı: Hadi ya riskli bir ilaç ozaman yan etkisi sıkıntıli Genişletmek için tıkla ... Yani bencede
Aysima12' Alıntı: Hadi ya riskli bir ilaç ozaman yan etkisi sıkıntıli Genişletmek için tıkla ... Yani bencede
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #7 Bir bilgim yok aşılama yapmadim çevremde yapanlar oldu ama inanın hiç sormadim
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #8 Hiç bir bilgim yok maalesef bu konu hakkinda