Az gelen adet kanaması nasıl çoğaltılır?

• Konuyu başlatan Ecrin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 22
  • Görüntüleme 754
E

Ecrin

Ziyaretçi
Soru biraz saçma gelebilir ama gayet açık az gelen adet kanaması nasıl çoğaltılır bilen var mı? Yani benim aslında tam olarak sormak istediğim adet kanaması lekesiz ve düzensiz şekilde geliyor. Bilmiyorum normal mi yoksa herkeste mi böyle tabi.. Ama benim bildiğim kanama şeklinde oluyor yani lekelenme değil haksız mıyım? Bazı arkadaşlar adet söktürücü kullanabileceğimi söyledi belki bu şekilde biraz daha artar dedi ama sizlere de sormak istedim.

A

Ahsen

Ziyaretçi
Canım bence bişe yapmana gerek yok vücut kendi dengesini kuruyordur

B

Burcu

Ziyaretçi
Kimisi çok olmasından şikayet eder kimisi de az olmasından ilginç

Dilara

Uzman Üye
Benimde cok geliyor keske az gelse doktora da gittim bir sorun çıkmadı cok şükür

E

Ebrular

Ziyaretçi
genelde çok olmasından şikayet edilir ama az olduğunu da ilk defa duydum

asyam

Aktif Üye
kadin hastaliklarina gorunmelisiniz bence doktorunuz gerekli olan bilgiyi paylasacaktir gerekirse ilac tedavisi onerir

Asafmira

Üye
Soru biraz saçma gelebilir ama gayet açık az gelen adet kanaması nasıl çoğaltılır bilen var mı? Yani benim aslında tam olarak sormak istediğim adet kanaması lekesiz ve düzensiz şekilde geliyor. Bilmiyorum normal mi yoksa herkeste mi böyle tabi.. Ama benim bildiğim kanama şeklinde oluyor yani lekelenme değil haksız mıyım? Bazı arkadaşlar adet söktürücü kullanabileceğimi söyledi belki bu şekilde biraz daha artar dedi ama sizlere de sormak istedim.
Hormon testi verebilir siniz değerleriniz normal ise söktürücü doğal icerikler kullanabilirisniz

GözdeFAÇ

Uzman Üye
İlaç kullanmadan önce bitkisel yöntemler denenebilir
Maydanoz, sopan kürü işe yarayabilir

busra

Aktif Üye
Çok ilaç kullanıma bağlı adet azaldığını duymuştum ne kadar doğru bir izlenim bilemem ama o şekilde ifade ediyorlar vücudun böyle ilerliyorsa bisey yapmamıza gerek yok bence

Acaba hormonlarınıza baktırdınız mı benim de hipotroidim var o yüzden kanamam az oluyır ben gilaburu suyu içiyorum hem adet sancısını gideriyor hemde kanamayı arttırıyor ama siz yinede bir uzmana danışın derim