Az uyusam da zinde olabileceğim bir yöntem var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

belginn

Yeni Üye
Arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız gibi az uyuyup zinde kalmak istiyorum.8-9 saatten az uyursam bütün gün uyukluyorum. Az uyuyup ta zinde kalmayı başarabilenler varmı? Nasıl dayanabiliyosunuz?

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Önemli olan uyuma süresi değil zaten uykunun kalitesidir. Eğer yeterince uygun ortamda hatta rahat yatakta ve karanlıkta uyursanız bir o kadar dinlenmiş olursunuz.

simay

Yeni Üye
ben bu konuda kendimi şöyle dizginledim öncelikle 21 gün boyunca bunu alışkanlık haline getirmeye çalıştım ama tabi bunu yaparken de işlerimde odaklanma gibi sorunlar yaşamaktan korktuğum içinde bir yandan takviye kullanmaya başladım. Kyani on shotlar diye gün içerisinde mutlaka 1 adet tüketiyorum. Şöyle bir artısı oldu ki bu sürece alıştırırken kendimi hem zihnen hem fiziken destekleyerek bitkinlik,yorgunluk gibi sıkıntılar çekmedim.

asyam

Aktif Üye
evde bebis varken gun icinde uyumak cok zor, bebek ogle uykusundaykende anca ev isi ama ben yinede arada uyumaya calisiyorum

egemm

Aktif Üye
Kaliteli bir yatak da önemli, bütün gece uyuyup sabah sanki hiç uyumamış gibi uyanıyorum bazen, çok yakında yatağımı degistirmeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...