Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhhaba arkadaşlar ben kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum ve kilo alamıyorum balık yağı kullananlar enerjili ve kilo aldığını söyledi kullanip faydasını gören var mı
Aynen valla balık yağı reklamları ortalıkta dönüyor. Çocuk yetişkin herkese faydalı diyorlar ama hiç kullanmadım ben. ama kilo almak için tek başına sanmıyorm işe yarasn
Ben oğluma gunde 1 çay kaşığı balikyagi kullanıyorum. Kış bebegi oldugu icin 1 yaşında başladım. 1 şişe alıp kışın bitiriyoruz. Yazin ağır gelir biraz. Suanda 2 yaşında, 2. Şişesine Kasım sonuna doğru başladım.
Merhhaba arkadaşlar ben kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum ve kilo alamıyorum balık yağı kullananlar enerjili ve kilo aldığını söyledi kullanip faydasını gören var mı
Ben oğluma gunde 1 çay kaşığı balikyagi kullanıyorum. Kış bebegi oldugu icin 1 yaşında başladım. 1 şişe alıp kışın bitiriyoruz. Yazin ağır gelir biraz. Suanda 2 yaşında, 2. Şişesine Kasım sonuna doğru başladım.
Kendime gunde 1 çay kaşığı kullanıyorum. Istah açıcı bir etkisini görmedim. Kilo almanıza bir faydası olacağını sanmıyorum.