Balık yağı kullananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dilara

Uzman Üye
Merhhaba arkadaşlar ben kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum ve kilo alamıyorum balık yağı kullananlar enerjili ve kilo aldığını söyledi kullanip faydasını gören var mı

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Son zamanlarda çok sık reklamlarda görmeye başladık. Balık ve B12 nin faydası tartışılmaz tabi ama bu tür ürünler işin içine girince karışıyor

Ecece

Aktif Üye
Aynen valla balık yağı reklamları ortalıkta dönüyor. Çocuk yetişkin herkese faydalı diyorlar ama hiç kullanmadım ben. ama kilo almak için tek başına sanmıyorm işe yarasn

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bende oğluma vermeyi düşünyorm çocuklarda balık yağı kullanan var mı 1-2yaş

Bigudili Anne

Yeni Üye
Bende oğluma vermeyi düşünyorm çocuklarda balık yağı kullanan var mı 1-2yaş
Ben oğluma gunde 1 çay kaşığı balikyagi kullanıyorum. Kış bebegi oldugu icin 1 yaşında başladım. 1 şişe alıp kışın bitiriyoruz. Yazin ağır gelir biraz. Suanda 2 yaşında, 2. Şişesine Kasım sonuna doğru başladım.
Merhhaba arkadaşlar ben kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum ve kilo alamıyorum balık yağı kullananlar enerjili ve kilo aldığını söyledi kullanip faydasını gören var mı
Kendime gunde 1 çay kaşığı kullanıyorum. Istah açıcı bir etkisini görmedim. Kilo almanıza bir faydası olacağını sanmıyorum.

Dilara

Uzman Üye
Ben oğluma gunde 1 çay kaşığı balikyagi kullanıyorum. Kış bebegi oldugu icin 1 yaşında başladım. 1 şişe alıp kışın bitiriyoruz. Yazin ağır gelir biraz. Suanda 2 yaşında, 2. Şişesine Kasım sonuna doğru başladım.

Kendime gunde 1 çay kaşığı kullanıyorum. Istah açıcı bir etkisini görmedim. Kilo almanıza bir faydası olacağını sanmıyorum.
Tüh tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...