Bebeğe Kilo Aldıracak Çorba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asyam

Aktif Üye
benim kizim corba tarzi yiyor sadece, pilav makarna gibi yemekleri yemiyor, blenderdan gecmesi lazim ve istahsiz, istahini acacak ve kilo almasina yardimci olacak tarifleriniz var mi?

Ummuhan16

Yeni Üye
Canım belkı komik gelecek sana amma bir arkadasım bebeği kilo alımı yavaştı doktoru un kavur ver analarımz bzi öyle büyüttü dmşti 😂😂

asyam

Aktif Üye
Canım belkı komik gelecek sana amma bir arkadasım bebeği kilo alımı yavaştı doktoru un kavur ver analarımz bzi öyle büyüttü dmşti 😂😂
evet un kavurup veren cok var ama daha saglikli beslemek gerek, arada bende un corbasi yapiyorum ama et suyu kapya biberli tariflerle icerigini zenginlestirmeye calisiyorum, yinede benim kizimda pek etki etmiyor, fazla kilo almaya musait degil heralde vucudu

hatiic

Aktif Üye
İki kaşık yoğurt, bir tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, bir adet orta boy muz veya başka bir meyve, 5-6 adet kremalı bisküvi, blenderdan geç ver 😉

asyam

Aktif Üye
İki kaşık yoğurt, bir tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, bir adet orta boy muz veya başka bir meyve, 5-6 adet kremalı bisküvi, blenderdan geç ver 😉
bunu yapiyorum bazen, muz koyuyordum ama kabiz olmasina sebep oluyor, cilekle yaptim bikac sefer

Gulcingoktug

Yeni Üye
Un çorbası canım hem her çocuk seviyor tokda tutuyor ve pratik yapmadiysan dene bence benim oğlum çok seviyor kiloda aldiriyormuş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...