Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebegim çikolata ve cipsi çok tüketiyor.ne.yapabilirim birakmasi için ne gibi önlemler.almam gerek ne gibi.yola basvurmaliyim birturlu vazgecmedi neler aldım denedim 2 yaş 1 aylik kızım
Benim oğlanda istiyo birinde görse yatırıyorum ama eve almıyorum eve almamaya bak marketi unutsa aslında onlarida unutur belkı bide bol bol meyve verirsen belki unutur yada tadı kötü cips çikolatalar var diyet yapanlar için onlardan alıp verirsen belki bırakır ınsallah bırakır daha yavrum çok küçük
Eve hiç alamayacan canım bişeyler istediği zamanda meyve koy önüne belli bi zaman sonra alışır meyveyi yemeye abur cuburda görmezse unutur daha çok küçük müs
Eve hiç alamayacan canım bişeyler istediği zamanda meyve koy önüne belli bi zaman sonra alışır meyveyi yemeye abur cuburda görmezse unutur daha çok küçük müs
Bebegim çikolata ve cipsi çok tüketiyor.ne.yapabilirim birakmasi için ne gibi önlemler.almam gerek ne gibi.yola basvurmaliyim birturlu vazgecmedi neler aldım denedim 2 yaş 1 aylik kızım
Kabul etmiyo ablası alistirdi çocuk pek fazla unutmuyo kavun karpuz diğer meyvelerden aldım veriyom yine cikolata diyo
Bende artık az veriyom sayisini kistim inşallah ilerde birakir