Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çorba sebze yemekleri meyve pureleri meyveler verilebilir kahvaltıda haslama yumurta sarısı beyaz alerji edebilir azicik dene peynir ver yoğurt ver yogurta meyveleri ez yedir
İlk ayda 6.ayda yani püreleri bile sıvımsı verdim yani patates yemeği yaptım patates i ezdim suyuyla karıştrdm yumurta sarısını beyaz peynirle karıştrıp zeytinyağı koydum günde 1 kere versen yeter zaten amaç doyurmak değil birde meyve süzgeci aldım bütün meyvelerden koyup veriyorum çok seviyor
İlk ayda 6.ayda yani püreleri bile sıvımsı verdim yani patates yemeği yaptım patates i ezdim suyuyla karıştrdm yumurta sarısını beyaz peynirle karıştrıp zeytinyağı koydum günde 1 kere versen yeter zaten amaç doyurmak değil birde meyve süzgeci aldım bütün meyvelerden koyup veriyorum çok seviyor
, 5 - 6 aylık bebeğin sindirim sistemine uygun olabilecek gıdalar tavsiye edilir. Bunlar; evde mayalanmış yoğurt, mevsim sebzelerinden seçeceğiniz bir sebzenin püresi, bu gıdalara alıştıktan sonra ise mevsim meyvesi püresi olmalıdır
Tabi birde hergün yoğurt verdim diş için çok önmli