Bebeğim ek gıdaya başlıyacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aysima

Uzman Üye
Bebeğim ek gıdaya başlıyacak Önerileriniz nelerdir acaba
İlk ayda 6.ayda yani püreleri bile sıvımsı verdim yani patates yemeği yaptım patates i ezdim suyuyla karıştrdm yumurta sarısını beyaz peynirle karıştrıp zeytinyağı koydum günde 1 kere versen yeter zaten amaç doyurmak değil birde meyve süzgeci aldım bütün meyvelerden koyup veriyorum çok seviyor
İlk ayda 6.ayda yani püreleri bile sıvımsı verdim yani patates yemeği yaptım patates i ezdim suyuyla karıştrdm yumurta sarısını beyaz peynirle karıştrıp zeytinyağı koydum günde 1 kere versen yeter zaten amaç doyurmak değil birde meyve süzgeci aldım bütün meyvelerden koyup veriyorum çok seviyor
Tabi birde hergün yoğurt verdim diş için çok önmli

Özge Topcu

Uzman Üye

Tabi birde hergün yoğurt verdim diş için çok önmli
Aynen bende kuzum herşeyi dene hangisini severse ver herşeyi yap ben herseyi yaptim

A

Ayten ayvaz

Ziyaretçi
İlk başladığın zaman bazı yiyecekleri redd ede bilir haftay tekrar deneyın sevmedi diye düşünmeyin😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...