Bebeğim kulaklarıyla çok oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ecece

Aktif Üye
8 aylık bebeğim kulaklarıyla çok oynuyor. Sanki ağrıyormuş gibi davranıyor uyurken bile ellerini kulaklarına götürüyor. Hatta yeni değil 1-2 aydır aynı.
Daha önce başına gelen var mı. ilk başlarda diş çıkarıyor diye oluyor sandım ama iki üç aydır belirgin şekilde arttı.

Mehtap61

Yeni Üye
Kesinlikle geciktirmeden doktora götürün. Benim oglum da kulak enfeksiyonu olmus bir hafta hastanede yattık. Cok ciddi bi durum yani

Brown

Yeni Üye
Kulaklarıyla oynadığı zaman huysuzluk yapıyorsa bir sıkıntı olabilir siz yine geç kalmadan bir doktora götürün

Brown

Yeni Üye
Şimdi her çocuk aynı şekilde tepkiler verecek diye birşey yok. Huysuzluk vs yapıyorsa sıkıntısı olabilir

Aslinaz

Aktif Üye
Benim kizim 8 aylik uykusu geldiginde ve aciktiginda kulaklariyla oynar bunun haricinde cok huysuzlugu da varsa bi doktora gösterin derim.

Adileanne

Üye
Merhabalar hiç tedirgin olmayın eğer ateş iştahsızlık varsa evet bu bir orta kulak enfeksiyonu olabilir. Öyle sürekli ateş ve iştahsızlık yok ise muhtemelen yeni dişler geliyor Bebekler her çıkan yeni dişinde kulakları ve baş bölgesi ile uğraşır mızmızlanır sağlıkla büyütün🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...