Maşallah 💖 biz 10 ayı doldurduk biz bile uyumuyoruz bir yaşına kadar böyle gidiyor4,5 aylık el göz koordinasyonu var artık oyuncakları ağzına götürüyor her şeyi çiğnemeye çalışıyor ısırıyor ellerini keşfetti parmaklarıyla oynuyor yeni sesler çıkarmaya başladı kahkahalar artıyor ayakta durmaya çalışıyor hatta koşup gidecek yakındır destekli oturuyor bol bol uyumuyor 🙈
Benim bebeğim 16 aylık en yaramaz dönemi başa çıkamıyorum. 16 aylık bebekler ne kadar konuşabilir arkadaşlar?Benim bebeğim 10 aylık emekliyor baba diyor anneye nene diyor mama diyor sizin bebeğiniz neler yapıyor
Sizin iş gerçekten zor. Biri konuşurken diğeri ağlar biri susar diğeri başlarBenim bebeğim 16 aylık en yaramaz dönemi başa çıkamıyorum. 16 aylık bebekler ne kadar konuşabilir arkadaşlar?
Iki aylık da yeni bebeğim var 😊💜
Allah yardımcın olsun cnmm4,5 aylık el göz koordinasyonu var artık oyuncakları ağzına götürüyor her şeyi çiğnemeye çalışıyor ısırıyor ellerini keşfetti parmaklarıyla oynuyor yeni sesler çıkarmaya başladı kahkahalar artıyor ayakta durmaya çalışıyor hatta koşup gidecek yakındır destekli oturuyor bol bol uyumuyor 🙈
Aynen öyleSizin iş gerçekten zor. Biri konuşurken diğeri ağlar biri susar diğeri başlar
Ay en zor zamanı gerçekten tam konuşmaya başlaması lazım cümleleri söylemesi lazım tabi çocuktan çocuğa değişiyorBenim bebeğim 16 aylık en yaramaz dönemi başa çıkamıyorum. 16 aylık bebekler ne kadar konuşabilir arkadaşlar?
Iki aylık da yeni bebeğim var 😊💜
Bizim oğlan tek tük kelime ediyor umarım konuşabilirAy en zor zamanı gerçekten tam konuşmaya başlaması lazım cümleleri söylemesi lazım tabi çocuktan çocuğa değişiyor
Merak etmeyin kimisi erkenden konuşuyor kimisi hemen konuşuyor kendinize dert etmeyinBizim oğlan tek tük kelime ediyor umarım konuşabilir