Bebeğinize Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynepgörkem

Yeni Üye
Arkadaşlar selam, geçenlerde bir markanın reklam filmine denk geldim ve oldukça muzdarib olduğum bir konuya değindikleri için biraz da ben araştırmak istedim. Bebeğime giydirdiğim kıyafetlerin bazıları ciddi alerji yapıyorlar ve araştırdıkça öğrendim ki aslında birçok ekolojik test yapılması gerekiyormuş bu kıyafetlere. Bu testlerden geçen kıyafetlerin alerji yapma olasılığı da baya düşük oluyormuş. Açıkçası size tavsiyem çocuğunuza kıyafet alırken bunları sorgulamanız, çocuklarımız bizim canımız lütfen hassas davranalım, ben bugüne kadar bunları bilmediğime çok üzüldüm.

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Kesinlikle başta gıdalar olmak üzere kıyafet ve diğer kullanım eşyalarının çeşitli testlerden geçip, sertifikalara sahip olması gerekiyor. Bunlar uluslararası konular ve ciddi sağlık sorunlarıdır. Kıyafetlerde Alerji konusu da ürünün malıyla ve içeriğiyle alakalı. Yapay plastikler, polyester veya çeşitli ürünlerden yapılanlar alerji yapabileceği gibi başka sağlık sorunları da yapabilir.

Baharyn

Uzman Üye
Valla bugune kadar ne yalan söyleyim hiç dikkat etmedim bundan sonra dikkat etmeye çalışcam inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...