Bebek Banyosu Nasıl Yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslinaz

Aktif Üye
Bebeklerin de doğdukları gunden itibaren bizim gibi kisisel temizlik ihtiyaçları olur.Bebekler göbek bağı dusene kadar ilik bir bezle her gun silinip göbek bağı düştükten sonra yazin hergun yada gunasiri , kisin haftada 2 yada 3 kere yikanirlar.
Buna bağlı olarak benim merak ettigim konu ise bebeklerinizi ne zamana kadar kendi kuvetinde yikadiniz? Bebekleriniz ne zaman sizin banyonuzda yikanmaya basladilar?

Gulsen

Aktif Üye
Ben hala dusakabine kuvvetini koyuyorum bugün 20 aylık oldu doğduğundan beri kuvetinde yikadik

Aslinaz

Aktif Üye
Ben hala dusakabine kuvvetini koyuyorum bugün 20 aylık oldu doğduğundan beri kuvetinde yikadik

Cok hareketli mi peki bu zamanlarda banyo yaptirirken ? benimki 8 aylik banyo yaptirirken zorlaniyorum sizin icin kolay oluyo mu peki? Hareketliligine karsi nasil onlem alarak yikiyorsunuz?

Gulsen

Aktif Üye
Cok hareketli mi peki bu zamanlarda banyo yaptirirken ? benimki 8 aylik banyo yaptirirken zorlaniyorum sizin icin kolay oluyo mu peki? Hareketliligine karsi nasil onlem alarak yikiyorsunuz?
Ooo hareket nedemek balık gibi icinde utanmasa yuzcekhele cikartmaya çalışırken ağlamasını gormen lazım çocuğun ben kenarlara küvetin yerine havlu koyuyom kullanmadigim çarparsa ederse die yanında zaten ayrılmışız 8 aylıkken ya koltuk altı ya sırtından elimle destek veriyordum

Aslinaz

Aktif Üye
Daha küçük ilk doğduyunda file kullandım oturmaya başlayınca file kullanmadım suan 1.5 yaşında küçük olduğu için küvet kullanıyorum .

Benim kizim 8aylik cok hareketli kuvetinde zorlaniyorum 1.5 yasinda zor olmuyo mu kendi kuvetinde yikamak sizin icin ?

Ozge567

Aktif Üye
Benim kizim 8aylik cok hareketli kuvetinde zorlaniyorum 1.5 yasinda zor olmuyo mu kendi kuvetinde yikamak sizin icin ?
Normalde kendisi suyu seviyor ve ağlamıyor oynatarak yaptırıyorum bi ara banyoya götürdüm mız mızlanıyor ama yinede akıllıca oturuyor bıcı bıcı diye

Huriye

Yeni Üye
Bizimki basta suyu sevmiyordu agliyodu dogdugu gunden itibaren file de banyo yaptirdim sonra artik su yutmadigini gorunce oturtarak banyo yaptırmaya basladim ördekler aldim su toplari aldim suyu sevdirdim sonrasi sudan cikmak istemiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...