Bebek Gelişimi İçin Hangi Oyunları Oynuyorsunuz

Ozge567

Aktif Üye
Bebeğim 1.5yasinda onun için resimli kartlar tak çıkar oyunlar ve su bazlı boya kitabı aldım kalemi tutup boyayamasana sesleri taklit ediyoruz. Ben boyuyorum o na renkleri söylüyorum .siz neler yapiyosunuz başka fikirleriniz varmi

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bebeğim 1.5yasinda onun için resimli kartlar tak çıkar oyunlar ve su bazlı boya kitabı aldım kalemi tutup boyayamasana sesleri taklit ediyoruz. Ben boyuyorum o na renkleri söylüyorum .siz neler yapiyosunuz başka fikirleriniz varmi
Benim bebeğim 8 aylık ce -eee oyunun oynuyoruz çok seviyor bu oyunu 🤗😍

Hayatın tamamen içinden oyunlar üretebilirsiniz zaten 0-3 yaş taklid dönemidir.Cocuklar cevrelerinde ne görüyorsa taklid ediyorlar. Benim oğlum elektrik süpürge sesini ağzıyla çıkartarak süpürge yapmayı çok seviyor, yakalambac oynamaya bayiliyor bulasik ve camasir makinesine yerlestirme olayina bayiliyor çok mutlu oluyor.

deniz1987

Üye
paylaşmayı öğrenmeleri için (özellikle tek çocuksa) oyuncaklarını '' bu senin olsun bu benim'' diyerek oyuna başlatmak en güzeli oluyor. ilk başlarda '' hangisini bana vereceksin'' diyordum, sonraları '' ben bunu seçiyorum sen hangisini seçeceksin'' diyerek paylaşmayı öğrettim oğluma. evimize gelen hiç bir çocuktan eşyalarını esirgemedi :)

Sultan

Uzman Üye
Pazıl yapabilirsiniz artı yap boz, bul tak tarzı oyunlar hem eğitici hem eğlenceli olabilir