Bebek Kanguru Tavsiyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bebek taşımada en çok işimize yarayan ve rahat hareket edip, bebeğimizi de güvenle taşımamıza yardımcı olan bebek kanguru ürünleri dışarıdaki en büyük yardımcımızdır. Bir kanguru gibi yavrusunu kucağında taşımak isteyenlerin mutlaka kullanması gereken bir araçtır.

Ancak bir çok üründe olduğu gibi bebek kanguru modelleri de farklı özelliklerle değişkenlik gösterir. Bir çok insan ergonomisine, kullanım rahatlığına bakmadan fiyatına aldanarak bu ürünü alır. Oysa hem sizin sağlığınız hem de bebeğin gelişimi için çok önemli noktalar vardır kanguru seçimi yaparken. Annenin ve bebeğin omurga yapısına doğrudan etki eden kanguru modelleri seçiminde de dikkatli olunmalı.

Bizde daha önce kullanmış ve tecrübe etmiş annelerin tavsiyeleri üzerine en kullanışlı kanguru modelini seçmeye çalışacağız. Anneler bebek kangurusu alırken nelere dikkat etmeli, kaç aylıkken bu ürün kullanılmaya başlanabilir. Hangi marka ve modeli seçmeli...
Lütfen kullandığınız ya da bilgi sahibi olduğunuz kanguru modelleri tavsiye ederek diğer annelere yardımcı olalım.

Aslinaz

Aktif Üye
Ben bebefan adlı internet sitesinden aldım kanguruyu klasik kanguruydu 3.aydan 6. aya kadar kullandım ve gayette mennundum.

Adileanne

Üye
Çok kullanışlı ben genelde 3 evladımada mızmızlandıkları zaman tersten sırtıma bağlıyordum😂yemek iş o şekil yapıyordum ondan mı bilmem çocuklarım çokk oynak fena bilmedik leri yok sırtımda öğrendiler izleyerek herşeyi 😂😂👏

Obelyag

Üye
Marka olarak bişey diyemiyorum unuttum ama ortopedik olması ve hafif olması çok önemli. Ben oğlumu 1 yaşına kadar kanguru ile taşıdım

Sinsirella

Üye
Chicco marka kanguru aldım ben. Cokta memnun kaldim. Fakat kizim durmuyor kanguruda 1 veya 2 kez anca kullandik. Öylece duruyor. 😑

ozlemm

Aktif Üye
aldım ama aldığım üründen mi kaynaklı bilmiyorum belim ve sırtım çok ağrıyordu o yüzden kullanamadım.

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Boşuna ergonomik, bele zarar vermeyen ürünler tercih edin demiyorlar. Bu konuda çok bilgisiziz hangi markayı seçmemiz gerektiği konusunda. Denemeden bilmek biraz zor. Ancak tavsiye üzerine iyi bir ürün alınabiliyor.

ozlemm

Aktif Üye
aynen öyle denemeden bilinmiyor ne yazıkki ve iyi firma diye aldığımız ürünlerin bile kötü çıkması insanı hayal kırıklığına uğratabiliyor

deniz1987

Üye
bebek onun içinde çok rahatsızmış gibi geldiği için ben hiç kullanmadım. kullanan ve memnun olanlar vardır elbet. zararı var mı bebeğe, o konuda pek fikrim yok açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...