Bebek Mevlidi İçin Yardımcı Olur Musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dilara

Uzman Üye
Kızlar 9 aylık bebeğim var mevlut okutacağım yemekli mi pideli mi yoksa tavuklu pilavlı mı daha hesaplı olur
Neler yapılıyor yapanlar yardımcı olabilir mi

Ben pasta ve çay vermiştim daha hesaplı ve kolay oluyo sofra serecek yerim olmadıgı için elde servis yaptım

Dilara

Uzman Üye
Kaç kişilikti canım seninki
Pasta dediğin yaş pasta mi yoksa poğaça fln mi

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Kızlar 9 aylık bebeğim var mevlut okutacağım yemekli mi pideli mi yoksa tavuklu pilavlı mı daha hesaplı olur
Neler yapılıyor yapanlar yardımcı olabilir mi
Canım bende yaptırdım ben pide ayran ve tulumba tatlısı yaptırmıştım çok karabalıktı ve yeti birde hesalı geldi ayreten lokum ve çikolata da dağıtım 😊gelenlerde beğenmişti canım daha karar senin canımm

Dilara

Uzman Üye
Siz ne zaman yapmıştınız maddiyat olarak çok zorlamamalı bizi canım kaç kişilikti ne kadar tutmuştu

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Siz ne zaman yapmıştınız maddiyat olarak çok zorlamamalı bizi canım kaç kişilikti ne kadar tutmuştu
Çikolatası lokumu süsü tulumba tatlısı pidesi ve ayranı hepsi 500 civarı tutmuştu 100 kişi filandı tabi çocuklarda vardı canımm(4aylıktı)

Son düzenleme:

Nilsuha

Yeni Üye
Tavuk pilav veya pide her zaman daha uygun oluyor maddi açıdan.hele misafir sayınızda fazlaysa en kolayı

hiraveymen

Aktif Üye
bide ayran yaptır yapabiliyor san imkanım
bizim memlekette bazı yerlerde bor kişi dua yapıyorsa bebeği olan ona yardımcı desdek amaçlı herkes birşeyler yapıp getirir aslında çok güzel bu durum

Dilara

Uzman Üye
bide ayran yaptır yapabiliyor san imkanım
bizim memlekette bazı yerlerde bor kişi dua yapıyorsa bebeği olan ona yardımcı desdek amaçlı herkes birşeyler yapıp getirir aslında çok güzel bu durum
Evet ne güzel ya keşke bizim burada da öyle olsa ama nerede
Uygun olmus ben 1 milyarı bulur demiştim
Çikolatası lokumu süsü tulumba tatlısı pidesi ve ayranı hepsi 500 civarı tutmuştu 100 kişi filandı tabi çocuklarda vardı canımm(4aylıktı)

ZehraEla

Yeni Üye
Tavuklu pilav daha hesaplı olur .4 ay önce bizde 6 aylık olan yeğenimin mevlidünü okutmuştuk . Ayran ,pilav üstü tavuk ve sarma bunlar sana daha uyguna gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...