Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 9 aylık bebeğim var mevlut okutacağım yemekli mi pideli mi yoksa tavuklu pilavlı mı daha hesaplı olur
Neler yapılıyor yapanlar yardımcı olabilir mi
Kızlar 9 aylık bebeğim var mevlut okutacağım yemekli mi pideli mi yoksa tavuklu pilavlı mı daha hesaplı olur
Neler yapılıyor yapanlar yardımcı olabilir mi
Canım bende yaptırdım ben pide ayran ve tulumba tatlısı yaptırmıştım çok karabalıktı ve yeti birde hesalı geldi ayreten lokum ve çikolata da dağıtım 😊gelenlerde beğenmişti canım daha karar senin canımm
bide ayran yaptır yapabiliyor san imkanım
bizim memlekette bazı yerlerde bor kişi dua yapıyorsa bebeği olan ona yardımcı desdek amaçlı herkes birşeyler yapıp getirir aslında çok güzel bu durum
bide ayran yaptır yapabiliyor san imkanım
bizim memlekette bazı yerlerde bor kişi dua yapıyorsa bebeği olan ona yardımcı desdek amaçlı herkes birşeyler yapıp getirir aslında çok güzel bu durum
Tavuklu pilav daha hesaplı olur .4 ay önce bizde 6 aylık olan yeğenimin mevlidünü okutmuştuk . Ayran ,pilav üstü tavuk ve sarma bunlar sana daha uyguna gelecektir.