Bebekler için Yaptığınız Yemek ve Çorba Tarifleri

• Konuyu başlatan Dilara
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 934
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dilara

Uzman Üye
Kızlar bebeklerinize yaptığınız çorba yemek tarifleri verir mısınız. Özellikle ek gıdaya geçişte neler verdiniz sonrasında hangi tarifleri veriyorsunuz faydalı gördüğünüz vs. Benim bebeğim 9 aylık olmak üzere şimdiden çok faydalı şeyler hazırlayıp vermek istiyorum. Güzel tarifler varsa paylaşalım lütfen.

hiraveymen

Aktif Üye
ben kızım küçükken patates havuç brokoli gibi sebzeleri güzelce başlar içinde azıcık bulgur yadabpirinc katar oyle yedirdim ve çok güzel olurdubyerdi hem besleyici hem doyurucu şu zamnda ne yaptınız yedirdiniz yoksa sonradan zor tavuksuyuna şehriyeli çorba oda güzel ve değişik olur birde bu çocuk sütleri oluyor onlarla şutlar hazirlayabilirsiniz ama içine tatlı kabak rendeleminizide tavsiye ederim severek yiyordu kizzm

Dilara

Uzman Üye
Inşallah canım zaten katı gıda hiç yiyemiyor boğazında kalıyor yutamıyor o yüzden hep çorba türü yedirmek zorundayım

Reyhan9601

Yeni Üye
İlk başta meyve sebze püreleri ile başladık büyüdü katı gıda sonra biz ne yersek o

bLeckTea

Aktif Üye
internette guzel tarifler var aslinda ordan bakip tapabilirsiniz ben oyle cok yaptim tadlari da guzel oluyor

Durudamla

Aktif Üye
Kızım 9 ay 10 gunluk ne yaptıysam kahvaltıyı sevdiremedim yemiyor katı gıda da ise hala çoğu şeyi yemiyor 😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...