2 yaşından ıtıbaren öğretilmeli
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2022 #12 Doktor bana macunsuz ver alışsın demişti malesef üç yaşında altı dışı çekildi
Z Zeliss Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2022 #13 Eline alıp fırçalıyorsa büyüyünce de alışır zaten
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2022 #14 Arkadaşlar sizde yorumlar sayıloyurmu benim hiç değişmiyor
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #15 1 yastan itibaren başlatmak lazım alışkanlık kazanması için çok iyi olur
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2022 #16 16 aylık oğlum dışımı fırçalarken onunda eline veriyorum fırça bana bakarak yapmaya calısıyo
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #17 Aslı sağır' Alıntı: 16 aylık oğlum dışımı fırçalarken onunda eline veriyorum fırça bana bakarak yapmaya calısıyo Genişletmek için tıkla ... Evet küçüklükten o rutine alıştırmanız çok güzel bir hareket tebrik ediyorum
Aslı sağır' Alıntı: 16 aylık oğlum dışımı fırçalarken onunda eline veriyorum fırça bana bakarak yapmaya calısıyo Genişletmek için tıkla ... Evet küçüklükten o rutine alıştırmanız çok güzel bir hareket tebrik ediyorum
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #18 Aysima12' Alıntı: Evet küçüklükten o rutine alıştırmanız çok güzel bir hareket tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... Sağol ablam
Aysima12' Alıntı: Evet küçüklükten o rutine alıştırmanız çok güzel bir hareket tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... Sağol ablam