Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kızımda bazen terliyo korkulucak bi durum değil hareketli bebeklerde vücut ısısını dengede tutmak için terliyolar. Aynı zamanda emzirirken vucut sıcaklımız bebegimize geçiyor aynı zamanda kıyafeti hemde emerken çaba sarf etmesi bunlar bebekleri terleten faktörler. Bide oğlunuz çok hareketliyse emerken oyuzden terliyodur.
Benim ortanca kızım çok terlerdi emerken nerdeyse sırılsıklam olurdu doktor ter bezlerinin çok çalıştığını kötü bir durum olmadığını ama bu durum ilerleyen zamanlarda bronşite etki edebilir demişti çok şükür öyle bişey olmadı
Bebeklerde terleme normaldir ancak normalden fazla terliyorsa bir çocuk uzmanına görünüp kan tahlili yaptırmalısınız bazen bebeklerde tiroid hormonlarında sıkıntı olabiliyor ve bu terlemeye sebep olabiliyor Geçmiş olsun
Çünkü emzirme esnasinda gogusten süt zor gelir bebekte haliyle doymak için emerken baya bi efor sarfeder oyuzden cok normaldir.Benim kızım emerken kafasından çok terlerdi.
Kizimdada var terleme, fakat sadece emerken değil, uyurkende başı terliyor. Halbuki sarip sarmalayip yatirmiyorum, gayet serin yatıyor.
Normal dedi doktor ama icime sinmiyor benimde