Bebeklerinize Kıyafet Alırken Neye Dikkat Ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynepgörkem

Yeni Üye
Kızım 3 aylık kıyafet akırken %100 pamuk olmasına bakıyorum. Giydirip çıkarırken zorlanmayacağım kıyafetler alıyorum. Yeni doğan bebeklerin ciltleri hassas olduğu için alerji yapmayan zararlı kimyasal içermeyen kıyafetleri almak önemli. LCW kıyafetlerini ekolojik testlerden geçiriyormuş. Zararlı kimyasallar için azor boya testi, ağır metalleri analiz eden ağır metal testi yapıyormuş. Ben marka seçiminde bu konuda titiz davranan markaları tercih ediyorum. Siz neye dikkat ediyorsunuz?

M

Mügen

Ziyaretçi
Her şeyden önce pamuklu giysiler ve ekolojik ürünler ilk tercihim olur. Tabi fiyatı gerçekten fark ediyor ama uzun vadeli sağlıklı giyim için şart

Sevda çalı

Uzman Üye
Ben rahat kıyafetler almaya özen gösteriyorum birde giyerken çıkarırken acıtmayacak şekilde olması önemli

Camdaki_kız

Aktif Üye
Benim öyle marka takıntım yok herkes ister çocuğuna hm den civilden giydirmek ama herkesin maddi durumu bir olmuyor

Asel kuşumm❤️

Uzman Üye
Kızım 3 aylık kıyafet akırken %100 pamuk olmasına bakıyorum. Giydirip çıkarırken zorlanmayacağım kıyafetler alıyorum. Yeni doğan bebeklerin ciltleri hassas olduğu için alerji yapmayan zararlı kimyasal içermeyen kıyafetleri almak önemli. LCW kıyafetlerini ekolojik testlerden geçiriyormuş. Zararlı kimyasallar için azor boya testi, ağır metalleri analiz eden ağır metal testi yapıyormuş. Ben marka seçiminde bu konuda titiz davranan markaları tercih ediyorum. Siz neye dikkat ediyorsunuz?
Pamuklu olmasına ve kıyafetlerin sıkmamssı ve rahat olması çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...