Bebeklerle Kaliteli Zaman Geçirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hicret

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Malum hepimiz evdeyiz bu süreçte bebeklerinizle neler yapiyorsunuz nasil vakit geçiriyorsunuz. Yaptiğınız etkinlikler var mı. Birbirimizle paylasalim faydalanalım yapılanlardan

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Canım benim oğlum 10 aylık. sürekli oyun oynuyoruz cee oyunu, emekliyor geldim geldim diyorum kaçıyor, gülüyor. topu var atıyorum oda bana atıyor. alo diyorum elin kulanağına götürüyor hep böyleyiz

Hicret

Yeni Üye
Bende elimden geldigince oynuyorum kitap okuyorum filan degisik oyunlar arastriyorum sonucta ev isleride var

• Beğen
Reactions: SEA

Cansu

Yeni Üye
kendimi evde robot gibi hissediyorum 😊 ne oyuna ne de kendime hic zaman kalmıyor ki

Hicret

Yeni Üye
Aynen canim surekli ayni isler bizi bekliyor malesef. Esimle hep sakalasiyiruz senden 3 tane daha kopyalayalim ancak yeter bu eve diyor😃

Cansu

Yeni Üye
🤣🤣 çok.mantıklı. emziriyorum yemek koyuyorum tam pişiyor oturuyorum yeniden ağlıyor emziriyorum ev süpürüyorum tam oturacağım büyük oğlum geliyor bu sefer hadi kek yapal im diye 😊 sıra ne oturmaya nede kendime zaman ayırmaya gelmiyor bir türlü

Hicret

Yeni Üye
Zaten gun boyu cocuklarla oynamak mumkun degil onemli olan kaliteli ve verimli zaman gecirebilmek ona egitici ve gelisimine yardimci birseyler yapabilmek

Cansu

Yeni Üye
Son bir kaç gündür büyük oğlum ile en kaliteli zaman geçirdiğimiz yer mutfak ve hamur işi ve tatlı yapmak 🤣

Hicret

Yeni Üye
Gecen gun bir yazi okudum. 20li yaslarda basarili olan insanlar bebeklik ve cocukluk yaslarinda ev isleri yapanlarmis. Kucukken sorumluluk verilen cocuklar 20li yaslarda her zorlukla kolayca basedebiliyirlarmis. En dogrusunu yapiyorsunuz oglhnuza kucuk sorumluluklar vermekle

Cansu

Yeni Üye
Buna katılıyorum. Cevremde herkes her ne kadar bu davranışımı yanlış olarak görüp erkek çocuğuna iş yaptırma deseler de ben yaptırıyorum yani bunun adı iş yaptırmak değil sabah yatağını topluyor sofra kurulurken çatal kaşığı çıkarıyor bence sorumluluk sahibi oluyor.
Zaten artik kendisi de alıştı gelip soruyor anne ben ne yapabilirim? Yada sana yardım etmek istiyorum gibi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...