Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım benim oğlum 10 aylık. sürekli oyun oynuyoruz cee oyunu, emekliyor geldim geldim diyorum kaçıyor, gülüyor. topu var atıyorum oda bana atıyor. alo diyorum elin kulanağına götürüyor hep böyleyiz
🤣🤣 çok.mantıklı. emziriyorum yemek koyuyorum tam pişiyor oturuyorum yeniden ağlıyor emziriyorum ev süpürüyorum tam oturacağım büyük oğlum geliyor bu sefer hadi kek yapal im diye 😊 sıra ne oturmaya nede kendime zaman ayırmaya gelmiyor bir türlü
Zaten gun boyu cocuklarla oynamak mumkun degil onemli olan kaliteli ve verimli zaman gecirebilmek ona egitici ve gelisimine yardimci birseyler yapabilmek
Gecen gun bir yazi okudum. 20li yaslarda basarili olan insanlar bebeklik ve cocukluk yaslarinda ev isleri yapanlarmis. Kucukken sorumluluk verilen cocuklar 20li yaslarda her zorlukla kolayca basedebiliyirlarmis. En dogrusunu yapiyorsunuz oglhnuza kucuk sorumluluklar vermekle
Buna katılıyorum. Cevremde herkes her ne kadar bu davranışımı yanlış olarak görüp erkek çocuğuna iş yaptırma deseler de ben yaptırıyorum yani bunun adı iş yaptırmak değil sabah yatağını topluyor sofra kurulurken çatal kaşığı çıkarıyor bence sorumluluk sahibi oluyor.
Zaten artik kendisi de alıştı gelip soruyor anne ben ne yapabilirim? Yada sana yardım etmek istiyorum gibi ...