Bebekli Evde İşler Nasıl Yürüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozge567

Aktif Üye
Benim 1.5 yaşında hareketlimi hareketli uyumayan bi kızım var uyudu zamanda emme için beni yanında arayan bi bebeğim ev işleri düzenli yapamıyorum gündüz 10 da kalkıyor akşam 10 da uyursa gece uyanıyor hiç uyumuyor. Sürekli bi yerleri karıştırdı için evi topluyorum biandanda nasıl yapıcamı sâşırdım:( sinir stres bende bana vakit kazandırcak yöntemler var mı ?

Aslinaz

Aktif Üye
Tek sart kosulsuz sartsiz es destegi sizin durumdaki anneler icin.... Allah kolaylik ve sabir versin 💕

Aile bireylerinin cocuklu kadin yada cocuklu bi ev diye dusunup ona gore anlayisli olmalari gerekir bence ve esiniz haftalik izninde altini degisip karnini doyuramasa bile en azindan bebegi oyalabilir sizde o sirada rahat rahat temizlik yaparsiniz bebegin bakimi gerektiginde karnini doyurma alti degisme gibi onlari yapip arada temizlige devam edebirsiniz bizde bu sekilde yurur mesela
Ama esiniz geceleri calisan biriyse bisey diyemem....dinlenmek isteyebilir....

Ozge567

Aktif Üye
Amin. 12 saat çalışıyor Akşam 9 da geliyor 10 da iş başı yapıyor pazartesi izni oluyor hem iş yap hem çocuya bak diyor yada annen gelsin diyor Allahtan iyiki annem varmış her konuyu anneme atar annen alsın annen etsin halbuki anneminde 1 gün izni var evi var eşi var buna rağmen gelir yol uzak olsada .Bende olursa olur diyorum napıyımki Eşek şansı:)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Aslinaz

Aktif Üye
Anneligin en guzel ornegi sizin anneniz bence :) Babalar bi yere kadardir ama anneler her daim :)

Sedaca

Aktif Üye
Ben yapamıyorum gündüz hiç bişey malesef üç çocuğum var tüm gün bebekle uğraşıyorum zaten diş problemimiz var eşim gelince yemek ti temizliktir yapmaya çalışıyorum gecw geç yatmak zorunda kalıyorum ama yapacak bişey yok

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ben iş yaptığım zaman genlede uytuyorum uyumadığı zaman mama sandalyesine bırakıp onun yanında iş yapıyorum yoksa yapamam evde benle oğlum tekiz eşim evde olduğu zaman eşime verip öyle yapıyorumm

Sinsirella

Üye
Yanınızda durmuyormu siz iş yaparken? Ben yurutece koyup hangi odadaysam oraya taşıyorum yanımda. Ama 7aylik benim kizim.
Birlikte iş yapmayi denedinizmi peki, mesela ona oyunca vileda vermeyi yada oyuncak tencerelerle hadi sen bunda yap bende kendi ocağımda yapayim demeyi filan. Belki hoşuna gider sizin yaptiginizi yapmasi

Tubaomer

Üye
En büyük destekcim annem her konuda bana ve çocuğuma ALLAH binlerce kez razi olsun eşim de evde olunca bana çok yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...