Sizce beyaz ekmek olmadan yaşanır mı karnımız doyar mi
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #1 Sizce beyaz ekmek olmadan yaşanır mı karnımız doyar mi
S Sudee Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #2 Tabiki yaşanır beyaz ekmekten hariç kepekli ve tam buğday ekmekleride var onlarda karın doyuruyor
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #3 busra' Alıntı: Sizce beyaz ekmek olmadan yaşanır mı karnımız doyar mi Genişletmek için tıkla ... Yaşamak lazım ah bende çıkarabilsem🙈
busra' Alıntı: Sizce beyaz ekmek olmadan yaşanır mı karnımız doyar mi Genişletmek için tıkla ... Yaşamak lazım ah bende çıkarabilsem🙈
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #4 Yaşanır tabi diger ekmeklere göre beyaz ekmek daha çok tüketiyoruz
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #5 Ben beyaz ekmek seviyorum ama gayette yaşanıyor. Yemedikten sonra yavaş yavaş nefis köreliyor
T Tuğçe Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #6 Yaşanır bence tam buğday çavdar kepekli onlarında tadı çok güzel
A Agul123 Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #7 Ben doyamıyorum ama zayıflamak için öteki ekmekleri de yiyemiyorum enniyisi hiç yememek
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #8 Sudee' Alıntı: Tabiki yaşanır beyaz ekmekten hariç kepekli ve tam buğday ekmekleride var onlarda karın doyuruyor Genişletmek için tıkla ... Denemek lazım kesinlikle İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Yaşamak lazım ah bende çıkarabilsem🙈 Genişletmek için tıkla ... Evet sağlığımız için gerekiyor kesinlikle İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Yaşamak lazım ah bende çıkarabilsem🙈 Genişletmek için tıkla ... Evet sağlığımız için gerekiyor kesinlikle Agul123' Alıntı: Ben doyamıyorum ama zayıflamak için öteki ekmekleri de yiyemiyorum enniyisi hiç yememek Genişletmek için tıkla ... Kilo vermek için hiç yememek en iyusi Son düzenleme: 15 Mart 2022
Sudee' Alıntı: Tabiki yaşanır beyaz ekmekten hariç kepekli ve tam buğday ekmekleride var onlarda karın doyuruyor Genişletmek için tıkla ... Denemek lazım kesinlikle İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Yaşamak lazım ah bende çıkarabilsem🙈 Genişletmek için tıkla ... Evet sağlığımız için gerekiyor kesinlikle İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Yaşamak lazım ah bende çıkarabilsem🙈 Genişletmek için tıkla ... Evet sağlığımız için gerekiyor kesinlikle Agul123' Alıntı: Ben doyamıyorum ama zayıflamak için öteki ekmekleri de yiyemiyorum enniyisi hiç yememek Genişletmek için tıkla ... Kilo vermek için hiç yememek en iyusi
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #10 Migros’ta premium yazmak ekmek var onun tadı güze