Kizlar aranızda bin tl yardim alan var mı Ben dün başvurdum kaç günde sonuçlanır
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 25 Nisan 2020 #1 Kizlar aranızda bin tl yardim alan var mı Ben dün başvurdum kaç günde sonuçlanır
E Ecece Aktif Üye 26 Nisan 2020 #3 kimisi hiç başvurmadan aldı ilk dağıtılanlardan bakalım bu defa vericek mi
A Aycangngn Yeni Üye Yaş 22 Cinsiyet Kadın 26 Nisan 2020 #4 Bende başvuru yaptım ama daha ses seda yok hayırlısı bakalım
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 26 Nisan 2020 #5 Ecece' Alıntı: kimisi hiç başvurmadan aldı ilk dağıtılanlardan bakalım bu defa vericek mi Genişletmek için tıkla ... Onlar belediyeden daha önce yardım alıp kesilmiş olan insanlar canım ben daha önce belediyeden hiç yardım almadım bakalım inşallah çıkar bize de Aycangngn' Alıntı: Bende başvuru yaptım ama daha ses seda yok hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... Sen ne zaman yaptn canim
Ecece' Alıntı: kimisi hiç başvurmadan aldı ilk dağıtılanlardan bakalım bu defa vericek mi Genişletmek için tıkla ... Onlar belediyeden daha önce yardım alıp kesilmiş olan insanlar canım ben daha önce belediyeden hiç yardım almadım bakalım inşallah çıkar bize de Aycangngn' Alıntı: Bende başvuru yaptım ama daha ses seda yok hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... Sen ne zaman yaptn canim
T Tubaomer Üye Cinsiyet Kadın 27 Nisan 2020 #7 SEA' Alıntı: Bizde başvurduk ama ne yazık ki olumlu cevap alamadık😔 Genişletmek için tıkla ... Sonuç nasıl geldi ki
SEA' Alıntı: Bizde başvurduk ama ne yazık ki olumlu cevap alamadık😔 Genişletmek için tıkla ... Sonuç nasıl geldi ki
SEA Aktif Üye Moderatör 27 Nisan 2020 #8 Tubaomer' Alıntı: Sonuç nasıl geldi ki Genişletmek için tıkla ... Kapsam dışıdır yazıyor. Herhalde şartları sağlamıyoruz diye. kime veriyor alan hiç var mı acaba
Tubaomer' Alıntı: Sonuç nasıl geldi ki Genişletmek için tıkla ... Kapsam dışıdır yazıyor. Herhalde şartları sağlamıyoruz diye. kime veriyor alan hiç var mı acaba
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 28 Nisan 2020 #9 SEA' Alıntı: Kapsam dışıdır yazıyor. Herhalde şartları sağlamıyoruz diye. kime veriyor alan hiç var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Bakin bu doğru
SEA' Alıntı: Kapsam dışıdır yazıyor. Herhalde şartları sağlamıyoruz diye. kime veriyor alan hiç var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Bakin bu doğru
B Burcuk Üye Yaş 39 Cinsiyet Kadın 30 Nisan 2020 #10 Biraz zor verirler o paraları bence hikaye hepsi