Çalışan Kadınlar İçin Haftalık Yemek Listesi

• Konuyu başlatan Anne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 25
  • Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bir çok kadın hem çalışıp hem de ev işlerini yapmak zorunda. Öncelikle bu şekilde hayatını sürdüren kadınları tebrik ediyorum. Bir de çocuk büyüten akşam da çocuklarına bakmak zorunda olan kadınlara da kolaylıklar dilerim. Çalışan kadınlar malumunuz işten kalan zamanlarda ev işlerini ancak yapabiliyor. Temizlik vs derken haftasonu hepsi bitmesi gerekiyor. Ancak yemek konusu ertelenebilecek bir konu değil. Her gün işten sonra yemek yenmek zorunda. Hele de aksi bir koca, yaramaz çocuklar varsa mecburen daha dikkatli olunması gerekiyor. Tüm bu karmaşanın içinde bir de ne yemek yapsam düşüncesi doğar çoğusunda. Bizde çalışan kadınlar için haftalık yemek listesi oluşturup karşılıklı dayanışma ile onlara yardımcı olmaya çalışalım. Zaten bir çoğumuz ne yemek pişirsem diye düşünüyor malum.

Aşağıda bir ayı kapsayacak şekilde günlük rast gele yemek listesi oluşturulmuştur. Çalışan kadınlar bundan faydalanabilir. Aynısını yapmak zorunda değilsiniz tabi ama ne pişirmeniz konusunda belki size fikir verebilir. Bunları kendi zevk ve tercihlerinize göre şekillendirip ekleme veya çıkarmalar yapabilirsiniz.

yemek-listesi.png

Listelere genel olarak çorba ve salata özellikle ekleyerek daha pratik hale getirmeye çalıştık. Bunlara yoğurt veya ayran ekleyebilir çeşitli içeceklerle zenginleştirebilirsiniz. Bu listeyi aylık veya haftalık yemek menüsü şeklinde kullanabilirsiniz. 1 haftalık yemek hazırlama konusunda sizi baya rahatlatacaktır. Not: Yemeklerin kalori değerlerine yer verilmemiştir. Ayrıca sağlıklı beslenme konusunda kendi tercihlerinize dikkat etmelisiniz.

E

Edanur

Ziyaretçi
Bende bezen çok ihtiyaç duyuyorum. Planlı olduğum zaman kafam rahat oluyor. Hatta bazen bi gün önceden yapıyorum yemeklerimi

Ecece

Aktif Üye
valla allah yardımcıları olsun hem çalış hem eve bak hem çocuk büyüt hiç kolay iş değil.

asli672

Yeni Üye
Liste çalışmayıp da iki çocukla mutfaktan çıkamayan benim için de çok iyi oldu teşekkürler 😊

H

Hacer Kaya

Ziyaretçi
Fark etmiyor liste olsa da önemli olan yapması vakit ayırması yemek yapmaya

asyam

Aktif Üye
calisan kadinlarin birde evde yemekle ev isiyle ugrasmasi cok yorucu gercekten, ben calisirken is yerinde evli olan arkadaslarim genelde aksamdan yapip hazir ediyolardi yemeklerini, eve gittiklerinde isitip yediklerini daha kolaylik oldugunu soyluyolardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...