Çalışan veya Çalışmayan Annelere Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tubaomer

Üye
Çalışan veya çalışmayan annelere destek olan kampanya ile ilgili bilginiz var mı 0-60 ay çocuklu annelere devlet 650 tl destek veriyor muş ben çalışmıyorum çocuğum 2,5 yaşında başvuru yaptım ama olmadı.

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Doğum ve süt yardımı şeklinde zaten var çalışan çalışmayan herkese veriliyor. Buna ek olarak çalışan, sigortalı annelere çeşitli yardımlar var. Emzirme ödeneği de mevcut 120 gün boyunca. Bunlara ek Kreş desteği de çalışan anneler için bir imkan.

Aslinaz

Aktif Üye
Ev hanimlarina da var hatta ama devletin tek sarti cocugunun krese gidiyor olması

Gulsen

Aktif Üye
Evet araştırdım her ilde değil olan illerdede sayı ile idi kreş te olması lazım çocuğunuzun

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Çalışan veya çalışmayan annelere destek olan kampanya ile ilgili bilginiz var mı 0-60 ay çocuklu annelere devlet 650 tl destek veriyor muş ben çalışmıyorum çocuğum 2,5 yaşında başvuru yaptım ama olmadı.
Ben doğum parasını ve süt parasını aldım birde beldeyden gel hediyeyi bende çalışmıyorum

Gulsen

Aktif Üye
Birinci 72 aya kadar ve her ilde değil bu sayılı illerde ve sayılı aileye yapılacak belki ondandir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...