T Tuğçe Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #1 Çamaşır kurutma makinesi alacağım hangi markaları önerirsiniz
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #2 Arcelik cok iyi hiç bir sorunda cıkmıyor Yıllardır arcelik kullanıyoruz beyaz eşyalarımın hepsi arcelik Biraz diger markalara göre bunun fiyatı yüksek Upvote 0 Downvote
Arcelik cok iyi hiç bir sorunda cıkmıyor Yıllardır arcelik kullanıyoruz beyaz eşyalarımın hepsi arcelik Biraz diger markalara göre bunun fiyatı yüksek
S Sudee Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #3 Çamaşır kurutma makinesi Samsung öneririm Upvote 0 Downvote
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #4 Kullanışı verimli çok merak ediyorum Upvote 0 Downvote
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #5 Bizde de Arçelik kullanılıyor ve gayte kullanışlı Upvote 0 Downvote
T Tuğçe Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #6 Şilan kahraman' Alıntı: Arcelik cok iyi hiç bir sorunda cıkmıyor Yıllardır arcelik kullanıyoruz beyaz eşyalarımın hepsi arcelik Biraz diger markalara göre bunun fiyatı yüksek Genişletmek için tıkla ... Evet Bir kaç kişi Arçeliğin iyi olduğunu önerdi Upvote 0 Downvote
Şilan kahraman' Alıntı: Arcelik cok iyi hiç bir sorunda cıkmıyor Yıllardır arcelik kullanıyoruz beyaz eşyalarımın hepsi arcelik Biraz diger markalara göre bunun fiyatı yüksek Genişletmek için tıkla ... Evet Bir kaç kişi Arçeliğin iyi olduğunu önerdi
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #7 Tuğçe' Alıntı: Çamaşır kurutma makinesi alacağım hangi markaları önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Samsung yada simens tavsiye ederim Upvote 0 Downvote
Tuğçe' Alıntı: Çamaşır kurutma makinesi alacağım hangi markaları önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Samsung yada simens tavsiye ederim
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #8 Yinede sen bilirsin canım eskisi makinen hangi markaydı Upvote 0 Downvote
A Asafmira Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #9 Tuğçe' Alıntı: Çamaşır kurutma makinesi alacağım hangi markaları önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Benim bekonim 9 kilo yıka 6 kilo kurut ikisi bir arada hem yıkıyor hem kurutuyor çok memnunum Upvote 0 Downvote
Tuğçe' Alıntı: Çamaşır kurutma makinesi alacağım hangi markaları önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Benim bekonim 9 kilo yıka 6 kilo kurut ikisi bir arada hem yıkıyor hem kurutuyor çok memnunum
İ İki çocuk annesi Yeni Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #10 Bende çok istiyorum kurutma makinası gerçekten çok kullanışlı bı urun Upvote 0 Downvote