Cep Telefonu Alışkanlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zelissdebana

Yeni Üye
Malesef çocuklarda cep telefonu alışkanlığı almış başını gidiyor. Her çocuğa yaramazlık yapmasın diye telefon veriliyor. Ben hiç doğru bulmuyorum sussun diye eline telefon vermeyi. Daha 2-3 yaşındaki bebeklerin bile eline telefon verildiğine şahit oldum. Bebek bu elbet ağlayacak huzursuzlanacak.

hiraveymen

Aktif Üye
evet bu konuda bende aynı şekilde sizin gibi duyarlıyim uyurken bile çocuklara telefon verildigini gordum ama çocuklar kaç yasinda olursa olsun etrafındaki gorduklerini yapıyorlar ilk olarak ailelerde bu teknoloji bağımlılığını ortdan kaldırmak gerekli ondan sonra zaten cozume ulasamak kolay ebveyinlerin teknolojiye olan bağlılığı cocuklarada yanisimakta ve bu durum gunumuzde çok daha kötü hal almaya başladı ilk okul çocuğunun eline aliyorlar simdi cep telefonu ama bilmiyor kimse iyilik degil kötülük ediyor evlatlarına daha sonra onlar ortamlara giriyor ve diğer cocuklar o çocukta var anne banada al bu çocukların hayatina yalnis yansıma oluyor lutfen bu teknoloji konusunda duyarlı davranalim

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Malesef ki öyle ama biz büyüklerin hatası . Eğer biz çocuklarımız yanında bilgisayar tablet ve telfonla oynmasak onlarla daha çok ilgilensek çocuklarımızda alışmaz ama bizler önce kendimiz oynamayı bırkacaz sonrada çocuklarımız da bizden örnek alarak onlarda oynamaz ve o kadar istemezler suç biz annelerin ve babların bence 😊 önce kendimiz bırakacaz sonra çocuklar

burcin

Yeni Üye
Malesef ki öyle ama biz büyüklerin hatası . Eğer biz çocuklarımız yanında bilgisayar tablet ve telfonla oynmasak onlarla daha çok ilgilensek çocuklarımızda alışmaz ama bizler önce kendimiz oynamayı bırkacaz sonrada çocuklarımız da bizden örnek alarak onlarda oynamaz ve o kadar istemezler suç biz annelerin ve babların bence 😊 önce kendimiz bırakacaz sonra çocuklar
kesinlikle size katılıyorum . dha en baştan vermemek lazım aslında . o kadar da zor değil olmamalı anne babada bitiyor iş

• Beğen
Reactions: SEA

bLeckTea

Aktif Üye
benim ki de ayni sekilde surekli tel istiyor bende youtube uzerinden egitici videolar acip veriorum en azindan ogrensin bari tel elindeyken diyorum dikkatini baska yone cekip teli aliyorum elinden bi sure snra

Medine

Aktif Üye
Malesef benim iki cocugumda benden daha iyi anlıyo teknoloji ellerinden alamiyom napmaliyim

busra

Aktif Üye
Büyükler örnek oluyor bizler çocuklarda yapıyor doğru değil asla ama oluyor ilerliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...