Ceviz suyu içip zayıflayanların yorumları

• Konuyu başlatan Anne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 30
  • Görüntüleme 964
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Zayıflamak diyeceğiz size bugün. Ne güzel bir kelime değil mi? Hele hele yaşadığımız süreçten dolayı hareketsizliğin bize geri dönüşümü olan kilolarla baş etme zamanlarında boğuşurken bu kelime belki de sihirli değnek gibi gelmiştir. Bu amaç yani zayıflamak için çeşitli yöntemler denenmiştir. Kimisinde başarılı olmuş, kimisinde de sonuca ulaşamamıştır kilo vermek isteyenler. Bugün bu yöntemlerden biri hakkında bahsedeceğiz. Ceviz Suyu.

Ceviz suyu yakın zamanda hayatımıza giren hızlı ve sağlıklı kilo vermemize yardımcı olduğunu düşündüğüm bir yöntemdir. Çok kişi denemiştir mutlaka. Açıkçası ceviz suyu içip zayıflayanların yorumları ve görüşlerini okuduğum zaman daha da istekli hale geliyorum ben. Peki denemeye ne dersiniz? Yapacağınız tek şey cevizin içindeki mineralleri kazanmak için 1 su bardağı suya 1 adet ceviz ekleyip bir gece suda bekletmek ve sabah aç karnına bu suyu içmek. Hepsi bu kadar. Kime yarar kime yaramaz bilemeyiz tabi ama genel olarak bunu yapanların görüşleri şu şekilde:
  • Karın şişliğim çözüldü
  • Göbekte erime hissetmeye başladım
  • Kilo vermem başladı
  • Kolesterolüm düştü
  • Kabızlık sorunum ortadan kalktı
  • Uzun süre tok hissettim
  • İştahım azaldı
  • Tiroid değerlerim düştü
  • Yorgunluğum,halsizliğim bitti.
  • Artık sinirli hissetmiyorum.
gibi çeşitli yorumlar. Sizde eğer deneyecekseniz yorumunuzu yazarak hissettiğiniz faydaları yazarak paylaşabilirsiniz.

D

Derya Deniz

Ziyaretçi
Ceviz suyu mu 😓 hiç denememiştim hemen deneyelim bakalım

Y

Yağmur suyu

Ziyaretçi
Bende duydum kullananların yorumlara bakılırsa işe yarıyor ama muhtemelen her metabolizmada farklıdır etkisi

D

Derya Kaya

Ziyaretçi
Demekki ceviz suyunu ilk ben duymamışım. Ceviz zaten faydalı bir şey suyu bile fayda sağlar eminim

K

Kader Al

Ziyaretçi
Zayıflamak bu kadar zor olmasa gerek. yiyince alıyorsak yemeyince de vermeliyiz değil mi

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Ceviz suyu çok faydalıdır arkadaşlar. Karaciğerde ast alt değerlerini düzene sokar. Zayıflamaya da yardımcıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...