Ceyizinizde yakınlarınizdan kim neler aldı acaba
L Lavinya Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 Ceyizinizde yakınlarınizdan kim neler aldı acaba
F Fatma özarslan Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Ben kızıma çeyiz yapıyorum kızlar bazıları yapma ne gerek var diyor sizler yapıyormusunuz
M Merve çınar Üye Yaş 22 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Lavinya' Alıntı: Ceyizinizde yakınlarınizdan kim neler aldı acaba Genişletmek için tıkla ... Kımse bırsey almadı hep ben aldm vala
Lavinya' Alıntı: Ceyizinizde yakınlarınizdan kim neler aldı acaba Genişletmek için tıkla ... Kımse bırsey almadı hep ben aldm vala
A Aysima Uzman Üye Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 Fatma özarslan' Alıntı: Ben kızıma çeyiz yapıyorum kızlar bazıları yapma ne gerek var diyor sizler yapıyormusunuz Genişletmek için tıkla ... İmkanınız varsa tabiki yapın özellikle gelin gittiği yer çok önmli bazı beldelerde çeyiz çok çok önmli oluyor
Fatma özarslan' Alıntı: Ben kızıma çeyiz yapıyorum kızlar bazıları yapma ne gerek var diyor sizler yapıyormusunuz Genişletmek için tıkla ... İmkanınız varsa tabiki yapın özellikle gelin gittiği yer çok önmli bazı beldelerde çeyiz çok çok önmli oluyor
B Berivan Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #5 Fatma özarslan' Alıntı: Ben kızıma çeyiz yapıyorum kızlar bazıları yapma ne gerek var diyor sizler yapıyormusunuz Genişletmek için tıkla ... Bence gerek var sonuçta hatıra ve gelenek yani
Fatma özarslan' Alıntı: Ben kızıma çeyiz yapıyorum kızlar bazıları yapma ne gerek var diyor sizler yapıyormusunuz Genişletmek için tıkla ... Bence gerek var sonuçta hatıra ve gelenek yani
A Aysegul02 Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Çeyiz olmazsa olmazlardan herşey alınmalı cnku yine kullanicak olanlar siz olucaksiniz
B Berivan Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #7 Aysegul02' Alıntı: Çeyiz olmazsa olmazlardan herşey alınmalı cnku yine kullanicak olanlar siz olucaksiniz Genişletmek için tıkla ... Evet israfa gitmeden elinden geldiğince yapmak gerekir
Aysegul02' Alıntı: Çeyiz olmazsa olmazlardan herşey alınmalı cnku yine kullanicak olanlar siz olucaksiniz Genişletmek için tıkla ... Evet israfa gitmeden elinden geldiğince yapmak gerekir
A Ayten Aktif Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 Lavinya' Alıntı: Ceyizinizde yakınlarınizdan kim neler aldı acaba Genişletmek için tıkla ... Evlenirken çeyiz getirmedim çünkü farkli ülkede yaşayacaktım ve buraya getiremezsin o yüzden her kes para verdi
Lavinya' Alıntı: Ceyizinizde yakınlarınizdan kim neler aldı acaba Genişletmek için tıkla ... Evlenirken çeyiz getirmedim çünkü farkli ülkede yaşayacaktım ve buraya getiremezsin o yüzden her kes para verdi
L Lavinya Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Fatma özarslan' Alıntı: Ben kızıma çeyiz yapıyorum kızlar bazıları yapma ne gerek var diyor sizler yapıyormusunuz Genişletmek için tıkla ... Yapın tabiki her kızın çeyizi olmalı
Fatma özarslan' Alıntı: Ben kızıma çeyiz yapıyorum kızlar bazıları yapma ne gerek var diyor sizler yapıyormusunuz Genişletmek için tıkla ... Yapın tabiki her kızın çeyizi olmalı
B Berivan Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 Ayten' Alıntı: Evlenirken çeyiz getirmedim çünkü farkli ülkede yaşayacaktım ve buraya getiremezsin o yüzden her kes para verdi Genişletmek için tıkla ... Aynı anlama gelmiş olmuyormu o parada ihtiyaçlara gidiyor sonuçta
Ayten' Alıntı: Evlenirken çeyiz getirmedim çünkü farkli ülkede yaşayacaktım ve buraya getiremezsin o yüzden her kes para verdi Genişletmek için tıkla ... Aynı anlama gelmiş olmuyormu o parada ihtiyaçlara gidiyor sonuçta