Sizce çikolata mutluluğumuzu etkliyor mu siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 12 Mart 2022 #1 Sizce çikolata mutluluğumuzu etkliyor mu siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #2 Bence tatlı olan her şey mutluluk veriyor😂
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #3 GözdeFAÇ' Alıntı: Bence tatlı olan her şey mutluluk veriyor😂 Genişletmek için tıkla ... Gerçekten doğru tatlı krizlerinde genelde 😂
GözdeFAÇ' Alıntı: Bence tatlı olan her şey mutluluk veriyor😂 Genişletmek için tıkla ... Gerçekten doğru tatlı krizlerinde genelde 😂
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #4 busra' Alıntı: Sizce çikolata mutluluğumuzu etkliyor mu siz ne düşünüyorsunuz bu konuda Genişletmek için tıkla ... Mutsuz olduğun zamanlarda en güzel mutluluk veren şey 😜ne kadar kilo aldırma yönünden etkili olsada
busra' Alıntı: Sizce çikolata mutluluğumuzu etkliyor mu siz ne düşünüyorsunuz bu konuda Genişletmek için tıkla ... Mutsuz olduğun zamanlarda en güzel mutluluk veren şey 😜ne kadar kilo aldırma yönünden etkili olsada
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #5 Tatlı krizlerinde bir numara 🙈ama keşke bana da kilo yapsa az😂
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #6 İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Mutsuz olduğun zamanlarda en güzel mutluluk veren şey 😜ne kadar kilo aldırma yönünden etkili olsada Genişletmek için tıkla ... Ahah gerçekten öyle haklisiniz Canlarım❤️' Alıntı: Tatlı krizlerinde bir numara 🙈ama keşke bana da kilo yapsa az😂 Genişletmek için tıkla ... Inşallah yapar 🥳😂kilo alamayan insanlara hep sasirmisimdir
İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Mutsuz olduğun zamanlarda en güzel mutluluk veren şey 😜ne kadar kilo aldırma yönünden etkili olsada Genişletmek için tıkla ... Ahah gerçekten öyle haklisiniz Canlarım❤️' Alıntı: Tatlı krizlerinde bir numara 🙈ama keşke bana da kilo yapsa az😂 Genişletmek için tıkla ... Inşallah yapar 🥳😂kilo alamayan insanlara hep sasirmisimdir
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #7 busra' Alıntı: Ahah gerçekten öyle haklisiniz Inşallah yapar 🥳😂kilo alamayan insanlara hep sasirmisimdir Genişletmek için tıkla ... Ayy keşke inşallhh yapsın istiyorum da yok 48 den yukarı çıkamıyorum 🙈
busra' Alıntı: Ahah gerçekten öyle haklisiniz Inşallah yapar 🥳😂kilo alamayan insanlara hep sasirmisimdir Genişletmek için tıkla ... Ayy keşke inşallhh yapsın istiyorum da yok 48 den yukarı çıkamıyorum 🙈
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #8 Canlarım❤️' Alıntı: Ayy keşke inşallhh yapsın istiyorum da yok 48 den yukarı çıkamıyorum 🙈 Genişletmek için tıkla ... Ne güzel 🥳😂keşke bizde öyle olsak
Canlarım❤️' Alıntı: Ayy keşke inşallhh yapsın istiyorum da yok 48 den yukarı çıkamıyorum 🙈 Genişletmek için tıkla ... Ne güzel 🥳😂keşke bizde öyle olsak
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #9 busra' Alıntı: Ne güzel 🥳😂keşke bizde öyle olsak Genişletmek için tıkla ... 🙈herkes her haliyle güzel bence 😍
busra' Alıntı: Ne güzel 🥳😂keşke bizde öyle olsak Genişletmek için tıkla ... 🙈herkes her haliyle güzel bence 😍
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #10 Canlarım❤️' Alıntı: Ayy keşke inşallhh yapsın istiyorum da yok 48 den yukarı çıkamıyorum 🙈 Genişletmek için tıkla ... Ah ah keşke bizde de bu etkili olsa ama nerde
Canlarım❤️' Alıntı: Ayy keşke inşallhh yapsın istiyorum da yok 48 den yukarı çıkamıyorum 🙈 Genişletmek için tıkla ... Ah ah keşke bizde de bu etkili olsa ama nerde