Cilt bakiminda ne kullanıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dilara

Uzman Üye
Arkadaşlar eskiden cok güzel bebek gibi yüzüm vardi 2 senedir yüzüm cok kötülesti ne kullansam kar etmiyor maya icmek işe yaradı siz neler kullaniyorsunuz cildinize

Leman

Üye
Yaşıma göre cildim iyi bence özel bir şey yapacak pek halim yok. Artık evde salatalık filan ne iyi gelirse ☺️

Leman

Üye
Hiç denemedim ama bi denemem zor bişe değil evde mayadan çok ne var Pandemide ekmek yapmak için almıştık 😂

Dilara

Uzman Üye
Hiç denemedim ama bi denemem zor bişe değil evde mayadan çok ne var Pandemide ekmek yapmak için almıştık 😂
Evet bizimde öyle birde ben bir ara bir tatli kaşığı toz mayayi yarim çay bardağı sütle karistirip iciyordum aşırı tavsiye ederim cok faydasini gördüm cildimdeki pütürler tamamen kaybolmuştu

Manolya

Yeni Üye
Vallaha sudan başka birşey sürmem yaşım 40 yüzden gören 30 anca diyo ama soğuk suyla yıkarım yaz kış soğuk suyla yıkamadımmı ayılamıyorum uykudan😁

ozenkcglu

Üye
Evet bizimde öyle birde ben bir ara bir tatli kaşığı toz mayayi yarim çay bardağı sütle karistirip iciyordum aşırı tavsiye ederim cok faydasini gördüm cildimdeki pütürler tamamen kaybolmuştu
Yüzümüze nasıl uyguluyoruz acaba
Arkadaşlar eskiden cok güzel bebek gibi yüzüm vardi 2 senedir yüzüm cok kötülesti ne kullansam kar etmiyor maya icmek işe yaradı siz neler B

Arkadaşlar eskiden cok güzel bebek gibi yüzüm vardi 2 senedir yüzüm cok kötülesti ne kullansam kar etmiyor maya icmek işe yaradı siz neler kullaniyorsunuz cildinize

Gldnn

Yeni Üye
Zerdecal bal aleovera kullanmistim bi ara faydasini gormustum ciltteki lekeleri yok ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...