Çocuğun Başını Çok Fazla Kaşıması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
Bir üyemizin sorusudur. 15 aylık yani yaklaşık 1.5 yaşına bir erkek çocuk başını arada çok fazla kaşıyormuş. Bu neden olabilir başını aşırı kaşıması durumunu? Neden yapar acaba. Doktora gitmeden düşünceleriniz nedir, nelere dikkat etmeli. Çocuk hangi durumlarda böyle davranışlar gösterir?

Ecece

Aktif Üye
eğer arada yapıyorsa bence çok terlediği zamanlarda yapabilir. terleyince saç baş karışıyor kaşınıyor

• Beğen
Reactions: SEA

Tubaomer

Üye
Benim oğlumda aynı durum var doğduğunda beri burnunu ve başı çok kaşıyor bizde dedik terlemeden olur ama değil şu korona bitse de götürecem doktora

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Yaz geldi artık çocuklar daha fazla hareket ediyor ve daha fazla terliyor. Bunlar normal sık sık yıkamakta fayda var

asyam

Aktif Üye
bazen aliskanlik haline getirebiliyorlar, bi kasidikca zaten kasinasi geliyor daha fazla..benim kizimda bi ara aliskanlik edinmisti,kayinvalidem bikac defa saclarini acip basini kasiyinca hosuna gitti, bana gelip 'anne kasi' diyodu,baktim ki kasidikca daha cok istiyor, bi ara uykudayken bile elini basina goturup kasiniyordu. sonra ben kasidikca elini cektim, benden kasimami istedikce hayir kasimamaliyiz dedim ,oyle oyle bikac gunde birakti unuttu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...