Çocuğunuza Ayakkabı Seçiminde Neye Dikkat Edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asyam

Aktif Üye
buyume cagindaki cocuklara ayakkabi seciminde ayak gelisimi ve sagligi icin en uygun olanina dikkat etmeliyiz. Ozellikle 0-3 yas arasi cocuklarin ayaklari cabuk terlediginden nefes alan yapida bir ayakkabi secimi yapilmali. Ayak parmaklari ayaklarin icinde rahat hareket etmeli. Benim dikkat ettigim bir diger nokta tabaninin yumusak ve duz olmasi. birde giydirip cikarirken daha kolay olmadi icin ipli degilde cirtli ayakkabilar oncelikli tercihim.. Sizin cocugunuza ayakkabi alirken dikkat ettiginiz seyler nedir anneler?

hatiic

Aktif Üye
Kansorojen madde içermeyen,bilindik markalar almaya özen gösteriyorum ben

asyam

Aktif Üye
bide evdeyken ev ayakkabisi, corap giydirmemek ayak gelisimi icin daha saglikliymis diyolar bazi doktorlar.siz ne dusunuyorsunuz? ben usur diye giydiriyorum mecbur

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Ayakkabının tabanının yumuşak formda olmasına dikkat ediyorum
bide evdeyken ev ayakkabisi, corap giydirmemek ayak gelisimi icin daha saglikliymis diyolar bazi doktorlar.siz ne dusunuyorsunuz? ben usur diye giydiriyorum mecbur
Ben çorap giydiriyorum o çıkarıyor. Bunu okuyunca içim biraz rahat etti.☺️

Son düzenleme:

Canlarım❤️

Aktif Üye
Normal ayakkabı aldığımda oğlum sürekli düşmeye başladı adım atarken ama ortopedik de hiçbir sıkınta yaşamdık. Şuan 1 buçuk yaşında normal giyiyor hafif olmasına içinin rahat olmasına dikkat ediyorum tek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...