Çocuklar Hasta Olduğundaki Stres

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiraveymen

Aktif Üye
ya sizinde eşiniz çocuklar hasta olduğunda size tepki yapıyorum benimki çocuklar hastayken burnumdan getiriyor bi çocuğa bakmiyon diyip açıyor azni yumuyor gozunu

Nilsuha

Yeni Üye
Babalarda endiselenip sitres yapiyo aslinda ama dile getiremedikleri icin malesef baska yollardan disa vuruyolar🤫

feridma

Yeni Üye
bi çocuğa bakamadın die değilde hastaneye gittiğimizde doktora kızar ateşi olduğunda düşmüyor niye kimse ilgilenmiyor die hastaneyi yıkar. çocuk hasta olacağına biz olsak hiç sesleri çıkmaz :)

Nilsuha

Yeni Üye
Babalarda endiselenip sitres yapiyo aslinda ama dile getiremedikleri icin malesef baska yollardan disa vuruyolar

Berna

Yeni Üye
Cocuklarim hasta oldugunda aslinda stres yapmiyorum ama sadece cok uzuluyorum

Serden06

Yeni Üye
ya sizinde eşiniz çocuklar hasta olduğunda size tepki yapıyorum benimki çocuklar hastayken burnumdan getiriyor bi çocuğa bakmiyon diyip açıyor azni yumuyor gozunu
1.cocukta oyle oluyor ama 2. Çocuk ya alışıyor babalarda daha cok artik hasta olabileceklerine alışıyorlar

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Benim oğlum hasta olduğunda ben daha çok stres yapıyorum kendimi suçluyorumm eşim de bana kızıyor çocuktur diyor hasta da olur yerede düşer diyo ama ben hep kendimi suçluyorum belkide 1 çocuk olduğu içindir bilmiyorum

Arda2011

Yeni Üye
Stres yok ama endıse oluyor iste ikinci cocugum ama deneyime bakmıyor malesef annelik ıcgudusu

Serden06

Yeni Üye
1.de öyle oluyor.genelde babalarda anneleri suçluyor bakamadın gibi...ama 2.çocukta bunların olabileceğine alışıyorsunuz.

D

Durudamla

Ziyaretçi
Hiç beni suçlamadı eşim senin yüzünden der gibi yada bakamıyorsun diye çünkü bir annenin evladıyla ne kadar ilgili olacağının farkında. Çocuğa bakmak sadece anneye has değildir babanın da sorumlulukları var eş bu durumda annenin yükünü hafifletecek şekilde yardımcı olabilir. Tüm yükün kadının sırtında olması ne kadar doğru olabilir hem ev hem çocuk kadın için çok büyük sorumluluk. Küçük de olsa yardım şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...