Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya sizinde eşiniz çocuklar hasta olduğunda size tepki yapıyorum benimki çocuklar hastayken burnumdan getiriyor bi çocuğa bakmiyon diyip açıyor azni yumuyor gozunu
bi çocuğa bakamadın die değilde hastaneye gittiğimizde doktora kızar ateşi olduğunda düşmüyor niye kimse ilgilenmiyor die hastaneyi yıkar. çocuk hasta olacağına biz olsak hiç sesleri çıkmaz
ya sizinde eşiniz çocuklar hasta olduğunda size tepki yapıyorum benimki çocuklar hastayken burnumdan getiriyor bi çocuğa bakmiyon diyip açıyor azni yumuyor gozunu
Benim oğlum hasta olduğunda ben daha çok stres yapıyorum kendimi suçluyorumm eşim de bana kızıyor çocuktur diyor hasta da olur yerede düşer diyo ama ben hep kendimi suçluyorum belkide 1 çocuk olduğu içindir bilmiyorum
Hiç beni suçlamadı eşim senin yüzünden der gibi yada bakamıyorsun diye çünkü bir annenin evladıyla ne kadar ilgili olacağının farkında. Çocuğa bakmak sadece anneye has değildir babanın da sorumlulukları var eş bu durumda annenin yükünü hafifletecek şekilde yardımcı olabilir. Tüm yükün kadının sırtında olması ne kadar doğru olabilir hem ev hem çocuk kadın için çok büyük sorumluluk. Küçük de olsa yardım şart