4 yas çocuğu kreşe vermek iyimi kötümü. Olur çocuk açısından
A Agul123 Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 4 yas çocuğu kreşe vermek iyimi kötümü. Olur çocuk açısından
H Hacer Akpınar Ünlü Uzman Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Yeni anneyim . Komsularimdan memnun olan da var olmaya da. Bulunduğu ortam ve çocuğun gittiği sürede ne tepki gösterdiğine dikkat etmelisin
Yeni anneyim . Komsularimdan memnun olan da var olmaya da. Bulunduğu ortam ve çocuğun gittiği sürede ne tepki gösterdiğine dikkat etmelisin
B _busra_migurumi_ Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 4 yas cok erken bence. Cocuk icin. Eger calışan anne degilseniz cocugunuzun sizinle wakit gecirmesi daha iyi
4 yas cok erken bence. Cocuk icin. Eger calışan anne degilseniz cocugunuzun sizinle wakit gecirmesi daha iyi
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 Bence bana göre 6 yaş aklı erdiginde gittiğinde daha iyi okula hazirlaniyor çocuk sonrada ilk okul zaten sevip sevmedigini denemis oluyoruz
Bence bana göre 6 yaş aklı erdiginde gittiğinde daha iyi okula hazirlaniyor çocuk sonrada ilk okul zaten sevip sevmedigini denemis oluyoruz
E ebttk Yeni Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Bence 4 yaş mantıklı canım tamam bizimle vakit geçirmesi olması gereken ama arkadaş ortamında çocuk kendini farkediyo daha bi atılgan oldu benim oğlm
Bence 4 yaş mantıklı canım tamam bizimle vakit geçirmesi olması gereken ama arkadaş ortamında çocuk kendini farkediyo daha bi atılgan oldu benim oğlm
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #7 Bence 3 yaş küçük kuzum 4 de ama yine sizler bilirsiniz benim fikrim 5/6 normal oldugunu düşünüyorum ben büyük kızı ozqman öyle göndermiştim devlete
Bence 3 yaş küçük kuzum 4 de ama yine sizler bilirsiniz benim fikrim 5/6 normal oldugunu düşünüyorum ben büyük kızı ozqman öyle göndermiştim devlete
G Guldane42 Yeni Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 Bence kreş yaşı 4 yaş bende öyle gönderdim
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Bana çok ufak geliyor 4 en iyisi 5 /6 yaş bana göre
A Aysima Uzman Üye Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 4 yaş tam kreş yaşı ve çocuğun sosyalleşmesi gelişim açısından çok önemli